LOS MAYAS! Mexicaanse en Spaanse muziek.

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
01-01-15
adverteerder
Kenneth Valverde
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2012
plaatsnaam
Nijmegen
telefoon
0243446893
gezien
29 x
snelcode info
4695716

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Diensten en Vakmensen > Muzikanten, Artiesten en Djs

KENMERKEN:
 ● Type: Overige artiesten, Solo-artiest en Band

OMSCHRIJVING:
LOS MAYAS  Dit zijn musici met internationale ervaring. Kenneth Valverde, zanger/gitarist, geboren in Zuid-Amerika, speelt in Los Mayas samen met een virtuoze gitarist/zanger of een Paraguyaanse harpist/zanger.

  Zij zijn gespecialiseerd in Mexicaanse, Zuidamerikaanse en Spaanse muziek, ter opluistering van uw gezellige avonden, barbecues, recepties, bruiloften en partijen.

  Het mooie akoestische gitaarspel of Paraguyaanse harpspel met solopartijen in combinatie met de tweestemmige zang maakt alles compleet.

  Op originele wijze weet Los Mayas populaire en traditionele muziek te combineren tot een “exotische cocktail”.

  In maart 2003 waren zij in het land te zien en te beluisteren in de bioscoopfilm Liever Verliefd, een romantische komedie geproduceerd door Johan Nijenhuis van kaskrakers Costa en Volle Maan.

  Los Mayas heeft ook in juni 2008 medewerking verleend aan het TV-programma Trick en Treat, een candidcamerashow van Veronica.

Voor info/boekingen: 024-3446893 of 06-18699087. 


 
 

EXTRA KENMERKEN:
 ● Regio: Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag, Drechtsteden, Drenthe, Eindhoven, Friesland, Groningen, Haarlem, Leiden, Nijmegen, Noord- en Midden-Limburg, Rotterdam, s-Hertogenbosch, t Gooi, Tilburg, Twente, Utrecht, Zaanstreek/Waterland, Zeeland, Zuid-Limburg, Zwolle en Buitenland

ADVERTEERDER:
Naam: Kenneth Valverde
Tel: 0243446893

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet

Deel deze advertentie met:
|