Detox Spa Voetenbad Bioenergiser detoxen

prijs
€ 195
datum plaatsing
26-07-11
conditie
nieuw
adverteerder
detoxspa
type
aangeboden
adverteert sinds
01-05-2012
plaatsnaam
Nijmegen
telefoon
0243449818
gezien
97 x
snelcode info
839370

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Detox Spa Voetenbad D-Tox Bioenergiser voor thuis!

Zie ons adres op detoxspa voor meer info!De mens is al eeuwen bezig met het verbeteren van onze gezondheid. En terecht! Ons lichaam wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei vormen van vervuiling. Het snelle tempo van de moderne samenleving heeft vaak tot gevolg dat we het gemak boven gezond verkiezen. Denk bijvoorbeeld aan junkfood en kant-en-klaar maaltijden. Lekker, maar vol met conserveringsmiddelen, kleur- en smaakstoffen. Nicotine, alcohol en zelfs de vervuilde lucht die wij inademen zijn schadelijk voor onze gezondheid. Daarnaast hebben veel mensen te maken met stress, die het lichaam niet ten goede komt. Afvalstoffen, ook wel slakken genoemd, hopen zich op in het lichaam. Voor het verwerken van deze afvalstoffen, beschikt ons lichaam over een eigen "opruimdienst". Organen als de lever en nieren zorgen onder andere voor de verwerking van deze afvalstoffen.
Ons lichaam bestaat uit miljarden cellen. Al deze cellen hebben een bepaald energieniveau om ons lichaam in goede conditie te houden. Door de aanwezige afvalstoffen, wordt het energieniveau van onze cellen verstoord en kunnen bepaalde lichaamsfuncties zoals die van de nieren, lever en darmen niet meer optimaal funtioneren. Ons lichaam is vaak niet in staat deze hoeveelheden afvalstoffen, oftewel slakken, uit zichzelf het lichaam uit te werken. Aanwezigheid van slakken in ons lichaam kan vermoeidheid en futloosheid tot gevolg hebben en leiden tot onprettige ;n van de mogelijkheden om ons lichaam te stimuleren deze afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, is detoxen, ook wel ontslakken.

Zie ons adres op detoxspa voor meer info

Bio-Energiser D-tox Spa. 195,- euro(set bevat: voetenbad, spoel, timer, opberghoesjes, voetenbadzakken, low sodium zout, DVD, handleiding)

Vervangingsset voor Bio-Energiser 52,- euro (Vervangingsset bevat: spoel, 30 voetenbadzakken, 100g low sodium zout)

Zie ons adres >> detoxspa nl

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest