Voetenbad D-Tox Bioenergiser PRO Spa bath

prijs
€ 295
datum plaatsing
26-07-11
conditie
nieuw
adverteerder
detoxspa
type
aangeboden
adverteert sinds
01-05-2012
plaatsnaam
Nijmegen
telefoon
0243449818
gezien
73 x
snelcode info
839401

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Ontspannen ontgiften in een voetenbad

Het BioEnergiser D-tox classic voetenbad is een revolutionaire behandeling om je lichaam te ontgiften en opnieuw te balanceren. Het geeft je een sterk gevoel van vitaliteit en nieuwe energie. De BioEnergiser is heerlijk na een vermoeide dag en is de start van je natuurlijke ontgiftingsproces. De bioenergiser classic nu voor 195 euro!

In slechts 30 minuten kan je ontslakken, ontgiften en je weer fit en vitaal voelen. Deze behandeling is fantastisch voor mensen met vermoeidheidsverschijnselen, huid- en geurproblemen. Verder help het je algehele gezondheid te verbeteren, je lichaam te herbalanceren, je immuunsysteem te versterken en je vitaliteit te verhogen. Een heerlijke behandeling voor je lichaam.

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW

BioEnergiser PRO Edition System
The BioEnergiser PRO Edition is voor profecioneel gebruik. Dit model is erg gebruiksvriendelijk voor veelvuldig behandelen met groots gemak. NIEUW! Een zout level indicator, en een blauw relax licht.

Bij ons 295 euro, elders 424 euro.

Zie ons adres >> detoxspa nl

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest