Unieke PowerWorkshop Didgeridoo in Oudenhoorn

prijs
€ 130
datum plaatsing
21-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Arend
type
aangeboden
adverteert sinds
10-03-2013
plaatsnaam
Oudenhoorn
telefoon
0645121698
gezien
1 x
snelcode info
2261675

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Wil je de didgeridoo leren bespelen? Lukt het maar niet om de speciale ademhalingstechniek, circular breathing, onder de knie te krijgen? Heb je jezelf technieken aangeleerd maar ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Heb je lessen gekregen maar kom je niet echt verder?

Deze unieke cursus is vooral geschikt voor beginners en muzikanten die hun basistechnieken aanzienlijk willen verbeteren.

Wat is een power-workshop?

Tijdens 4 intensieve sessies van ca. 2 uur krijg je alle handvatten waarmee je zelf aan de slag kunt. De oefeneningen zijn zo opgebouwd dat verschillende technieken tegelijkertijd worden uitgelegd. Door het afwisselen van de oefeneningen blijft het leuk om te oefenen en merk je al heel snel een verbetering van jouw techniek en spel.

Opbouw van de workshop

Les 1: Introductie en basistechnieken

Les 2: Effecten en geluiden

Les 3: Circular Breathing

Les 4: Ritmes4 intensieve sessies van ca. 2 uur in 4 aansluitende weken; op deze wijze leer ik je bovenstaande technieken aan.

Het is wel de bedoeling dat je na iedere sessie thuis de oefeningen doorneemt. Zo kunnen we iedere week meteen verder. Maar na deze 4 lessen ken je dan ook de basistechnieken en leer je uiteraard ook de speciale ademhalingstechniek, het circular breathing.

Met deze ademhalingstechniek leer je om een constant geluid te blazen , zonder enige onderbreking.Aanvang workshop en prijs:

Deze unieke workshop wordt vanaf

4 Intensieve lessen van anderhalf uur Deelname = €160,-
Bij betaling in 1x betaal je voor de hele cursus slechts € 140,-
Info en inschrijving: 06-4512 1698 of mail Kabading@gmail.com

Deel deze advertentie met:
|