GS GLD075 - 56077

prijs
€ 81,50
datum plaatsing
29-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Accu Unie
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2016
plaatsnaam
Spijkenisse
telefoon
0181712887
gezien
3 x
snelcode info
7093689

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Gereedschap > Machine-onderdelen en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0

OMSCHRIJVING:
Deze GS gld075 valt onder de hoogste klasse automotive accus die er de dag vandaag is. De GS gld075 heeft 60 ampère en een koudstart van 620 EN.
De positieve pool zit aan de rechterkant. Naast vermogen beschikt deze accu ook over geintegreerde handvaten en een laad indicator.
De gold lijn van GS is het parade paard van GS Battery. Dit zijn met uitstek de beste accus die er verkrijgbaar zijn. De gold accus zijn getest voor minimaal 50.000 starts.
Elke gold accu van GS is verzegelde en onderhouds vrij. De deksel is dubbel uitgevoerd en getest om schuin te kunnen plaatsen. Deze technologie is ook terug te zien in de silver lijn alleen in de gold lijn is dit nog verder uitgewerkt.
Door de verzegeling heeft GS Battery het water verlies kunnen beperken. Ten opzichte van een conventionele accu welke ook vocht verlies heeft is dit bij de gold lijn accus van GS ruim 30% lager.
Daarnaast heeft elke gold lijn accu strenge roll over tests doorstaan en krijgt elke gold accu van GS Battery de sticker VDA compliant.
Voor een nog betere loodaccu in zowel performance als kwaliteit is goed gekeken naar de fabriek specificaties van auto fabrikanten. In plaats van conventionele platen maakt de gold lijn als enige gebruik van volledige calcium platen.
Zoals ook de silver lijn heeft ook elke gold lijn accu SOCI, oftwel State of charge indicator. Naast deze handige feature is elke gold lijn accu voorzien van geintegreerde handgrepen en vlam dover.
En niet geheel onbelangrijk leveren alle gold lijn accus meer als 35% vermogen.
Nog niet overtuigd? GS Battery maakt het u nog makkelijker want elke gold lijn accu krijgt maarliefst 5 jaar garantie op defecten. U zal niet teleurgesteld zijn als u kiest voor een GS gold accu.
Vakmanschap speciaal voor u!

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: GS

ADVERTEERDER:
Naam: Accu Unie
Tel: 0181712887
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5076824/ko

Groots in accus en acculaders. Bent u op zoek naar een specifieke accu of lader mail ons. Accu Unie levert meer als 500 producten vanuit voorraad

Deel deze advertentie met:
|