GS BRZ049

prijs
€ 49,95
datum plaatsing
29-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Accu Unie
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2016
plaatsnaam
Spijkenisse
telefoon
0181712887
gezien
7 x
snelcode info
7093735

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Gereedschap > Machine-onderdelen en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0

OMSCHRIJVING:
De GS BRZ049 is een accu van de bronze lijn. Deze bronze lijn is de instaplijn van GS battery. Deze 45 ampere accu is zeer scherp geprijst en met zijn afmeting een perfecte accu voor de compacte autos. Met een koudstart van 350 EN en B1 bodembevestiging is deze accu geschikt voor veel voertuigen. De BRZ049 heeft de positieve pool aan de linker kant.
Elke GS accu uit de bronze serie is voorzien van handgrepen, eind ontluchting en een unieke laadtoestand indicator op de accu.
Daarnaast is de bronze lijn getest op minimaal 20 duizend starts en voldoet deze lijn aan alle DIM normen.
De GS Battery bronze line is onderdeel van de nieuwe accus welke GS Battery sinds kort heeft gelanceerd. In deze lijn is tevens de gold en silver te vinden voor de automotive industrie.
Elke GS accu wordt geproduceerd door Yuasa en kan met volle overtuiging geplaatst worden in de A klasse accus. Met de uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding streeft deze silver line elke accu voorbij. Yuasa is wereldwijd bekend en hofleverancier van verschillende motorfiets fabrikanten waaronder Honda. Met de nieuwe GS Gold, Silver en Bronze lijn proberen zij dat huzaren stukje nogmaals te herhalen. En wij van Accu unie kunnen u vertellen dat dat aardig is gelukt.
Bent u opzoek naar een accu voor uw voertuig welke overeenkomt met de specificaties van uw auto fabrikant dan is GS Battery uw keus. Ook deze lijn past precies in de visie van Accu unie. We hebben reeds verschillende accus van GS verkocht en de reacties zijn laaiend.
Nog niet overtuigd? GS Battery maakt het u nog makkelijker want elke bronze lijn accu krijgt maarliefst 3 jaar garantie op defecten. U zal niet teleurgesteld zijn als u kiest voor een GS bronze accu.De bronze lijn is de instap lijn van GS Battery. Voor een nog betere accu kies dan voor de GS Battery Silver lijn. Elke silver lijn accu krijgt 4 jaar garantie.Wilt u een nog betere accu? Nog meer zekerheid? Op zoek naar perfectie? Veeleisende gebruiker? Kies dan voor de GS Battery Gold lijn. Elke gold lijn accu krijg maarliefst 5 jaar garantie

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: GS

ADVERTEERDER:
Naam: Accu Unie
Tel: 0181712887
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5076790/ko

Groots in accus en acculaders. Bent u op zoek naar een specifieke accu of lader mail ons. Accu Unie levert meer als 500 producten vanuit voorraad

Deel deze advertentie met:
|