GS M26-80

prijs
€ 94,95
datum plaatsing
29-03-17
conditie
nieuw
adverteerder
Accu Unie
type
aangeboden
adverteert sinds
29-03-2016
plaatsnaam
Spijkenisse
telefoon
0181712887
gezien
4 x
snelcode info
7093746

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Doe-het-zelf en Verbouw > Gereedschap > Machine-onderdelen en Toebehoren

KENMERKEN:
 ● Conditie: Nieuw
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Beschikbaarheid: op voorraad
 ● Verzendkosten €: 0

OMSCHRIJVING:
De GS M26-80 marine accu heeft 80 ampère en een koudstart van 450 EN
Daar is de lang verwachte marine accus van GS Battery. Na enorm veel vragen vanuit jullie als klanten kunnen we nu de nieuwe marine accus van GS aanbieden. Dit zijn de speciaal ontwikkelde accus voor op zee en of vrije tijd. Denk hierbij aan de boot accu, caravan accu of uw mover. Deze accu is de beste accu om hiervoor te gebruiken. GS Battery heeft geluisterd naar al zijn klanten en heeft aan de hand van analyse de juiste accu voor u ontwikkeld. Elke marine accu van GS is uitvoerig getest voor water voertuigen en zogenaamd leisure. Daarnaast hebben alle accus een dubbel uitgevoerde terminal. De bak is volledig verzegeld en daardoor lekvrij, onderhoudsvrij en heeft een deksel welke dubbel beveiligd is mocht er nog twijfel zijn voor lekkage.
Omdat GS Battery ervan uitgegaan is dat de accu nogal wat schokken zal moeten doorstaan hebben deze accus Vibrolock plate fixing technologie. Er is geen beweging meer die deze accu op zijn knieën krijgt. Elke plaat in de accu past zich automatisch aan bewegingen om zo op elk moment optimaal te kunnen presteren. Naast het gebruik voor starten ook volledig inzetbaar voor deepcycle. Ja, u kunt deze accu geschakeld gebruiken in groepen. Vervelend als u niet weet of uw accu volledig opgeladen is? Jammer genoeg ontdekt u dit pas op reis. Met GS is dit verleden tijd want elke marine accu heeft een State of charge indicator op de deksel. Binnen een seconden weet u de status van uw accu. We zijn nog niet klaar want ook is er gedacht aan veiligheid. Speciale ventilatie gaten in de accu en een ingebouwde vlam dover.
Nog niet overtuigd? GS Battery heeft een veelgevraagde feature geïmplementeerd. Deze accu kan 45 graden gekanteld gemonteerd worden. Dit is de accu voor op het water en in uw caravan of mover. Twijfel niet langer, elke Marine accu van GS krijgt maarliefst 3 jaar fabrieksgarantie.

EXTRA KENMERKEN:
 ● Merk: GS

ADVERTEERDER:
Naam: Accu Unie
Tel: 0181712887
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/5076841/ko

Groots in accus en acculaders. Bent u op zoek naar een specifieke accu of lader mail ons. Accu Unie levert meer als 500 producten vanuit voorraad

Deel deze advertentie met:
|