Nieuwe Woody Safaritent, stoer met houten frame

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
18-11-12
conditie
nieuw
adverteerder
Luxetenten
type
aangeboden
adverteert sinds
18-11-2012
plaatsnaam
Emmeloord
telefoon
0647522122
gezien
971 x
snelcode info
1968475
Bezorgservice
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bij heeft u keus uit 4 verschillende safaritenten (diverse maten leverbaar)

Budgetsafaritent
De budget safaritent welke wij importeren uit Pakistan wordt gemaakt van canvas.De binnentent van de safaritent heeft een dikte van 600 g/m2 en het dak een dikte van 800g/m2. Het frame is van gespoten staal. Ons ervaren montageteam kan voor u de safaritenten plaatsen op een (verhoogd) vlonderterras en/ of voorzien van een veranda.
De safaritenten zijn standaard voorzien van tochtstroken bij de deur en een PVC spatrand voor opspattend vuil.

Wij leveren al onze safaritenten in de volgende maten
6 x 7 met een binnentent van 5 x 5
6 x 9 met een binnentent van 5 x 7
6 x 11 met een binnentent van 5 x 9

Om de budget safaritent nog meer te verduurzamen kunnen wij de tent uitvoeren met een speciaal voor ons gemaakt dak van M2 gecertificeerd mat PVC alsmede een gegalvaniseerd frame.

Standaard safaritent
Voor onze standaard safaritent hebben wij gekozen voor een binnentent vanTenCate stof een dak van een speciaal gemaakt UV bestendig mat groene PVC. De voordelen van dit dak zijn: makkelijk schoon te houden, brandvertragend. Zelfs alg heeft geen invloed op dit doek. Tevens kunnen wij het frame in gegalvaniseerd staal leveren. Dit is ideaal voor degene die jaarlijks de tent afbreken (de verflaag beschadigd niet) en voor degene die de tent het gehele jaar buiten laten een kleine meerprijs kunt u de standaard luifel van 2 meter verlengen naar . 2,5 meter. Ook kunnen we snel aanpassingen aanbrengen in onze binnententen.

Premium safaritent
Omdat we continu bezig zijn met innoveren kan de binnentent nu ook van de stof Campshield van Koninklijk Ten Cate gemaakt worden, leverbaar in diverse kleuren. Indeling betreffende ramen . isbespreekbaar. Deze tent is in iedere gewenste maat leverbaar. Deze stof heeft alle certificaten (zoals Britisch standaard) en blijft dan ook jarenlang in perfecte conditie.

Nieuw Woody safaritent
Deze kwalitatief hoogwaardige tent heeft een stoer houten frame met speciaal vervaardigde koppelstukken. Het uiterlijk van deze tent wijkt af van onze budget, standaard, en premium safaritent. De binnentent isvervaardigd van Tencate stof met een hoog afwerkingsniveau. Deze tent wordt in onze eigen atelier gemaakt en is dan ook snel aan te passen aan uw wensen.

U als recreatieondernemer is bij ons aan het juiste adres voor Glamping! Wij bieden u een totaalconcept van A tot Z, hebben veel ervaring in binnen-en buitenland, en onderscheiden ons door levering van maatwerk en de hierbij behorende kwaliteit/ garantie.

Tenslotte willen wij u wijzen dat bij aankoop van onze tenten u gebruik kunt maken van een online boekingssysteem wat deel uitmaakt van een glamping netwerk van websites. Het voordeel voor u is dat wij u in de markt brengen om uw aangekochte safaritent online te promoten en verhuren.

Kortom: wij bieden alle ingredi?nten voor een bezoekaan onze showroom van maar liefst 1000m2, en nodigen u dan ook graag uit!?


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|