Project Engineer

ContinuAls Project Engineer ben jij bezig met het verwerken van de aanvragen van jouw (inter)nationale klanten. Op maat maak jij een ontwerp voor een machine voor bijvoorbeeld het sorteren van ongewassen en gewassen producten (bloembollen, bieten, aardappelen, etc.) binnen de agrarische sector en de voedselindustrie. Dit doe jij vanuit de kennis die al bij dit bedrijf aanwezig is. Naast het ontwerpen van sorteermachines zul jij je ook bezighouden met het ontwerpen van machines die te maken hebben met de voorbewerking van de producten, denk hierbij aan reinigingsmachines. Jij als Project Engineer vertegenwoordigt een volwaardige concurrent binnen de machinebouwers, die hun eigen unieke technologie gebruiken voor de productie van o.a. sorteermachines. Jij zult je niet alleen bezig houden met het ontwerpen van machines, maar je mag je bezig houden met het gehele proces van een project (aanvraag). Je denkt mee met de klant en je houdt je bezig met zowel het denkproces vooraf als het ontwerpen en het in bedrijf stellen van de machine. Het zou zomaar eens kunnen zijn dat jij niet op jouw werkplek in Emmeloord zit, maar op de werkplek van de klant om zo jouw kennis en kunde te delen over jouw gemaakte machine. Aan variëteit geen gebrek dus!
Functie-eisen


Binnen de organisatie van onze opdrachtgever heerst een informele sfeer, zij hechten waarde aan mensen die zelfstandig kunnen werken, professioneel zijn en goed kunnen samenwerken. Spreekt dit jou aan en beschik jij over onderstaande eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
-Technische achtergrond, MBO of HBO
-Communicatief vaardig
-Minimaal twee jaar ervaring met tekenen / engineeren binnen de (grof)machinebouw
-Ervaring met SolidWorks
-Ervaring met HiCad is geen vereiste, wel een pré
-Affiniteit met de agrarische sector
-Woonachtig in omgeving Emmeloord

Voel jij je aangesproken? Of heb je misschien vragen? Neem dan gerust contact op. Voel jij je aangesproken, maar heb jij het idee dat je niet voldoet aan de eisen? Ook dan nodig ik jou uit om contact op te nemen: – Klik op de solliciteer-button om te solliciteren – of 06 114 400 57.
Arbeidsvoorwaarden


De randvoorwaarden en faciliteiten om de functie goed te kunnen uitoefenen zijn vanzelfsprekend goed geregeld. Je ontvangt een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.


Locatie: Emmeloord

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706372/continu-project-engineer-emmeloord
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Continu
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 08-01-2019
  • Plaatsnaam Noordoostpolder / Urk
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570043

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.