Vacatures poldercuptrofee

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
21-07-17
conditie
gebruikt
adverteerder
H. van Gelder
type
gevraagd
adverteert sinds
19-02-2013
plaatsnaam
Emmeloord
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
2202781

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

JOURNALISTEN - SOCIAL MEDIA - WEBSITE ASSISTENTEN

De Poldercuptrofee is een initiatief die ontstaan is in 2010. Door middel van de dynamische website WWW.POLDERCUPTROFEE.NL en een full colour presentatie gids brengen wij al het nieuws met betrekking tot de 13 voetbalverenigingen in de Noordoostpolder. Naast het nieuws, het programma en de uitslagen, zijn er diverse klassementen te volgen op de website zoals de speler van het jaar, het beste talent, de beste keeper en de topscorer.

Jaarlijks brengen wij aan het begin van het seizoen een zeer verzorgde presentatiegids uit waarin naast alle eerste elftallen, adverteerders en ondernemers zich presenteren.

Natuurlijk willen wij graag tijdig al het voetbal gerelateerde nieuws plaatsen zodat de bezoekers van onze website continue op de hoogte blijven.

Wij zijn daarom op zoek naar enthousiaste personen die mee willen werken aan de productie van redactionele items ten behoeve van onze website en de totstandkoming van de nieuwe presentatiegids. Dit mag natuurlijk omdat het je hobby is, maar natuurlijk ook omdat je een opleiding journalistiek volgt.

Ben jij:
* een liefhebber van de voetbalsport en vind je het leuk om wedstrijden te bezoeken en spelers en trainers te interviewen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

* handig met social media zoals Twitter en Facebook en vind jij het leuk om deel uit te maken van ons team? Dan ben jij van harte welkom! Op een geheel eigen wijze mag jij je invulling geven aan deze nieuwe vorm van communicatie!

* of handig met excell en vind je het leuk om ons een handje te helpen? Dan zijn wij erg blij met jou! Als alle cijfers in het weekend door rapporteurs en trainers zijn ontvangen, dan is het weer tijd om deze te verwerken in de door ons bijgehouden klassementen. Als alles weer is verwerkt, plaatsen we deze natuurlijk zo snel mogelijk weer op de website!

Ook deel uit maken van ons enthousiaste team? Stuur dan een mail naar voetbalnoordoostpolder@gmail.com. Vermeld daarin je gegevens en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Deel deze advertentie met:
|
Goed voor lichaam en geest