Natuurcamping la Berge Ombragée

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
20-11-15
adverteerder
UwBoeking - UwVakantie -…
type
aangeboden
adverteert sinds
06-12-2012
plaatsnaam
Wezep
telefoon
n.v.t.
gezien
17 x
snelcode info
6334099
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vakantie en Vrije tijd > Vakantie > Campings

KENMERKEN:
 ‚óŹ Type vervoer: Eigen vervoer

OMSCHRIJVING:
Berge Ombragée is Frans voor schaduwrijke rivieroever; de camping ligt dan ook in een boomgaard direct aan de rivier de Dordogne. Tevens is er een nog wat hoger gelegen veld dat uitkijkt op de Dordogne; hier zijn de plaatsen iets zonniger maar zijn er nog altijd voldoende bomen om ook van de schaduw te kunnen genieten. In totaal beslaat de camping zo’n 2,5 hectare waarop we 51 ruime plaatsen hebben gecreëerd. Verder beschikken we nog over een aantal speciale camperplaatsen en 4 ingerichte tenten voor de verhuur.
Direct aan de rivier is er een gezellige bar met een terras op twee verschillende niveaus. Hier kunt u de Dordogne horen kabbelen terwijl u de kano’s voorbij ziet varen. Dan nog een lekkere koude rosé, een biertje of een Ricard er bij en de vakantie kan beginnen.

Camping la Berge Ombragée ligt zo’n 5 km stroomopwaarts van Beaulieu sur Dordogne; dat behoort tot één van de mooiste dorpjes van Frankrijk. Het is een gezellige, kleine camping met ruime plaatsen (die over zon en schaduw beschikken) direct aan de rivier de Dordogne.

ADVERTEERDER:
Naam: UwBoeking - UwVakantie - UwCamping
Website: http://redirect.advertentieplanet.nl/4736583/ko

UwBoeking (punt) com- Het online reserveringssysteem voor Campings, Vakantiehuizen, Hotels en andere accommodaties.

Deel deze advertentie met:
|