Niederländisch Unterricht

Möchten Sie gerne mal Niederländisch lernen? Für die Arbeit, Einkaufen machen oder Urlaub? Dozentin mit langjähriger Erfahrung bietet Privatunterricht an, je nach Wahl bei Ihnen oder bei mir Zuhause. Grenzgebiet Kreis Borken/Winterswijk

Mailen Sie bitte: elly_pleiter@hotmail.com, oder rufen Sie an: 0031-620359730 / 0031-543564486

Beurteilungen Kunden:

Ik heb de lessen Nederlands met Elly steeds heel waardevol en behulpzaam gevonden. Elly is een hartstikke leuke lerares met veel passie en competentie. Ze is niet alleen een meester van de Nederlandse taal maar ook een exquise pedagoge. Bijvoorbeeld, als ik de hele dag veel Duits en Engels spreek heb ik de neiging alle talen door elkaar te gaan spreken. Elly heeft een heel goede manier mij altijd terug op de rechte weg te brengen en goede en belangrijke geheugensteunen te leren. Ook vind ik het heel belangrijk dat Elly met het leren van de taal ook interessant over het land en Nederlandse gewoontes spreekt. Ik kan het iedereen aanraden met en bij Elly de Nederlandse taal te leren.

Markus E.

Ich fand deinen Unterricht sehr hilfreich, da ich in kurzer Zeit ein Grundwissen der niederländischen Sprache erlernt habe.
Besonders die praktischen Anwendungsfälle direkt in den ersten Stunden haben mir besonders gefallen.Somit konnte ich schon nach einigen Stunden Unterricht erste Sätze in Niederländisch formulieren.Nach nur wenigen Wochen ist es mir gelungen mit einem Niederländer zu kommunizieren.
Daher fand ich Deinen Unterricht sehr effektiv und zielorientiert.
Gisbert V.

Ich komme aus Bielefeld wo man lein Platt spricht und ich habe nun seit 6 Monaten Unterricht bei Elly. Het klopt steeds beter (es klappt immer besser) met het Nederlands praten en schrijven, ook al is het erg moeilijk voor mij. Soms gebeurt het dat ik de Duitse woorden al op Nederlands schrijf….
Stefan R.

Ik vond het echt goed om bij je te komen. Je kunt goed uitleggen hoe het met de Nederlandse taal allemaal zit. Door het huiswerk dat ik altijd van je gekregen heb kon ik dingen snel beter begrijpen en alles wat je me geleerd hebt was niet direct weer weg of vergeten. Ook leuk was dat je benieuwd naar mijn persoon was en me vragen gesteld hebt over mijn leven zodat het niet alleen les geven was. Ik ben je nog steeds dankbaar voor de goede basis waarop ik goed kon bouwen in Nijmegen en nu echt alles goed kan spreken en verstaan.
Lucy H.
  • Prijs n.o.t.k.
  • Datum plaatsing 03-02-20
  • Adverteerder Elly
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-08-2013
  • Plaatsnaam Winterswijk
  • Telefoon 06-20359730
  • Bekeken 22 x
  • Snelcode info 21230577

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.
Je bod €
E-mail
// Oost-Achterhoek--------------------------------------------------->