Piet te Lintum (Achterhoek).

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
26-06-17
adverteerder
Ron
type
gevraagd
adverteert sinds
27-05-2012
plaatsnaam
Aalten
telefoon
n.v.t.
gezien
10 x
snelcode info
2992680

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Piet te Lintum (De schilderende ambassadeur van de Achterhoek).
Het is moeilijk om te achterhalen hoe omvangrijk het totale oeuvre van Piet te Lintum is, maar het moet onvoorstelbaar groot zijn. Zo heeft hij talloze Achterhoekse onderwerpen vereeuwigd. Hij werkte naar de natuur, liet zien wat hij zag, en bracht het Achterhoekse landschap op het doek.
Tien jaar lang voer ik een actief beleid om werken van Piet te Lintum te verwerven. Het is verheugend te zien, hoe de verzameling al is gegroeid. In het verleden is er veel van zijn werk verloren gegaan , ook is er veel werk aan Musea in Winterswijk en Aalten geschonken. Toch hangt er nog ontzettend veel bij mensen thuis aan de wand of ligt er een werk op zolder . Mocht u in bezit zijn van een werk van Piet te Lintum en dit willen schenken dan houdt ik mij aanbevolen.
U kunt contact opnemen via telnr. 0639342296 of via mail . Kijk ook eens op http://schilderij-piet-te-l.wix.com/piettelintum voor een overzicht.

Deel deze advertentie met:
|