De Verandering. een reis door het leven

prijs
€ 22,95
datum plaatsing
01-04-17
conditie
nieuw
adverteerder
erikcouwenhoven
type
aangeboden
adverteert sinds
22-12-2010
plaatsnaam
Winterswijk
telefoon
0631057248
gezien
10 x
snelcode info
3311602

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

'De Verandering' is een reis door het leven van de auteur (Erik Couwenhoven, Winterswijk Woold)waarin hij op zoek gaat naar zichzelf. Een verhaal over pijn en zelfreflectie. Over zielenroerselen en gebeurtenissen die hem gemaakt hebben tot wie hij nu is.
Tijdens de zeilreizen die hij met zijn zeilboot naar en op de Middellandse Zee maakte en een reis met de camper door Frankrijk en Spanje kijkt hij terug op de heftige en mooie gebeurtenissen in zijn leven. Het late besef welke impact het vroege overlijden van zijn vader op hem had als jongen van vijftien jaar. De ziekte en het sterven van zijn vrouw op jonge leeftijd. Hoe zij elkaar als pubers ontmoetten, kinderen nog, en samen een weg door het leven zochten. De mooie en verdrietige momenten in het huwelijk. De relatie die hij kort na haar overlijden met zijn huidige vrouw kreeg. En de grote invloed daarvan op zijn verdere leven. Hij is openhartig over verleden en heden en daalt dieper in zichzelf af om antwoorden te vinden over het doel van het leven. 279 pagina's. ISBN:978-94-021-0952-8. Te bestellen in alle webwinkels (o.a. bol.com) en boekhandels. Prijs 22,95 € incl. verzendkosten.

Deel deze advertentie met:
|
lees nu!