Nederlandse (bij)les

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
02-07-17
adverteerder
Elly
type
aangeboden
adverteert sinds
23-08-2013
plaatsnaam
Winterswijk
telefoon
06-20359730
gezien
114 x
snelcode info
4243264

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Nederlandse les voor anderstaligen of bijles voor Nederlandse scholieren of volwassenen aangeboden. Naar keuze bij U of bij mij thuis. Jarenlange ervaring, leuke lessen! Voor meer informatie: tel. 06-20359730 of elly_pleiter@hotmail.com

Beoordelingen cursisten:

Ik heb ruim een jaar bij Elly thuis, Nederlandse les gehad. Elke week ruim een uur.
De lessen waren uiterst professioneel, zeer goed gegeven, in een prettige sfeer.
Mijn d'tjes en t'tjes, grammatica en begrijpend schrijven zijn weer op mijn (zakelijk noodzakelijk) niveau.
Dus voor een ieder die denkt of beter weet, mijn schrijven moet beter, nagenoeg foutloos, raad ik Elly van harte aan. Wel ook het opgedragen huiswerk maken. Veel succes.
Raymond van T.

Op een plezierige wijze maar wel goed en grondig weer foutloos leren schrijven. Grammatica, d,t of dt en spelling, wordt bekwaam duidelijk en met geduld uitgelegd. Ondersteund door goed lesmateriaal kan ik een ieder Mevrouw Pleiter als leraar Nederlands aanraden. Ik ga er nog steeds elke week met plezier een uurtje naartoe.
Rudolf B.

Ik ben echt blij dat ik na 3 jaar eindelijk een perfecte lerares voor mij heb gevonden. Mevrouw Pleiter heeft veel geduld met studenten en ook weet zij precies wat de student nodig heeft. Elke les is vol met nieuwe en belangrijke informatie. Alles wordt duidelijk uitgelegd en elke les is weer informatief en interessant. Naar elke les ga ik met veel plezier en ga ik weg met een goed gevoel.
Ieva S.

Elly is een geëngageerde, fantasierijke en vriendelijke docente. Aan het begin van elke les vraag ik me steeds af welke verrassing cq uitdaging zij vandaag weer gereedhoudt. Haar spontaniteit en enthousiasme maken het onderwijs levendig! Ze motiveert met veel verschillende methoden en spellen. Het is elke keer plezierig!
Christine R.

Deel deze advertentie met:
|
Koopplein Oost Achterhoek