Container Stickers

prijs
€ 5
datum plaatsing
20-05-17
conditie
nieuw
adverteerder
Marco & Silvia Vering
type
aangeboden
adverteert sinds
16-10-2007
plaatsnaam
Winterswijk
telefoon
n.v.t.
gezien
58 x
snelcode info
6882553

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Wie kent het niet : container ophaaldag. Alle containers van de buurt staan op 1 punt bij elkaar en dan wil je je eigen container ophalen.

Alleen dan kom je bij het ophaalpunt en welke is van jou.

Dit probleem hadden we ook en hebben hiervoor een oplossing gezocht en gevonden : een sticker van een figuur met je huisnummer.

Je container valt direct op tussen de rij andere containers. En omdat dit probleem bij veel mensen voorkomt willen wij anderen ook helpen hun containers snel terug te vinden.

Wij hebben diverse figuren die we kunnen maken. Dit basisfiguur is in het wit. De cijfers (je huisnummer) kunnen we in de kleuren blauw, groen en rood maken.

Duur ? Nee. Voor 1 sticker geheel klaar vragen wij € 2.00 en als je voor 3 containers de stickers wilt hebben betaal je € 5.00. De prijzen zijn excl. eventuele verzendkosten want verzenden is ook mogelijk.

De getoonde afbeeldingen op de foto's zijn maar een deel van de collectie die wij kunnen maken. Staat jouw favoriet figuur er niet bij ? Stuur ons een berichtje en misschien kunnen we hem toch maken.

Deel deze advertentie met:
|