Addink Media

Addink Media

Outdoor LED reclame in de Achterhoek

Wentholtstraat 83

7131 XK Lichtenvoorde

www.addink-media.nl 

(06) 83 98 48 78

Volg ons ook op Twitter en Facebook

Jouw bedrijf of evenement op onze displays en zichtbaar op een A++ locatie! 

De N18 (Doetinchem - Enschede) heeft een gebruiksintensiteit van ongeveer 875.000 personen per maand (585.000 passerende voertuigen).  Onze LED schermen trekken actief de aandacht van deze passanten door bewegende en afwisselende beelden. De plek om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

20151015_134700

Onze schermen zijn uitermate geschikt voor de promotie en/of aankondigingen voor bedrijven, MKB, ZZP, evenementen en sociaal-culturele activiteiten.     

Onze eigen schermen staan langs de N18, ter hoogte van Lichtenvoorde, kruising N18 - N312 (HP N18: 225,2 ) en ter hoogte van Groenlo (Kruising N18 - Den Sliem, HP N18: 233,9).

Wil je graag meer informatie over prijzen en voorwaarden? Vraag dan helemaal vrijblijvend een offerte aan of   neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Combinatiepaketten

Wij bieden aantrekkelijke tarieven en extra kortingen wanneer je op meerdere LED displays adverteert. Vraag een vrijblijvende offerte aan, of  neem contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Over ons

Wij zijn een jong en vernieuwd reclamebureau in de gemeente Oost Gelre, Achterhoek, procincie Gelderland. Naast de exploitatie van onze LED schermen, bieden wij ook reclameruimte aan op lokale marktplaatsen van Koopplein.nl (www.koopplein.nl).

Wilt jij ook zo'n scherm in jouw gemeente of bij jouw bedrijf? Wij zijn voor de uitbreiding van ons netwerk nog op zoek naar geschikte locaties! Neem dus gerust contact op en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn. Mail aan info@addink-media.nl of bel/app met 06-83984878.

 

 

--------------------------------------------------->