Addink Media BedrijfsTV

Addink Media verzorgt indoor narrowcasting voor je eigen interne tv-kanaal, BedrijfsTV genoemd. Informeer je klanten/bezoekers over de activiteiten en producten van jouw bedrijf. Het kan met BedrijfsTV van Addink Media. Lees verder of neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Addink Media

Wentholtstraat 83

7131 XK Lichtenvoorde

www.addink-media.nl

info@addink-media.nl

06-83 98 48 78

BedrijfsTV van Addink Media, hèt TV kanaal in en voor jouw bedrijf of vereniging!

Een eigen tv-uitzending op één of meerdere beeldschermen binnen jouw bedrijf. Wij verzorgen het graag voor je! Samen zoeken we de ideale content (inhoud), die het beste past bij jullie activiteiten. Bedrijfsfilm, nieuws, weerbericht, infotainment. Het kan allemaal. Zie hieronder een voorbeeld van één van de locaties waar wij BedrijfsTV verzorgen.

Levering en mogelijkheden

Heb je zelf al een beeldscherm hangen? Wij installeren onze software en programmeren jouw uitzending. Heb je zelf nog geen scherm? Geen probleem! Tegen scherpe tarieven leveren wij het volledige pakket, inclusief beeldscherm, ophangsysteem, computer en software, inclusief installatie! Kijk voor meer info of vrijblijvende informatie op www.addink-media.nl 

Zelf je uitzending aanpassen?

Ook dat kan natuurlijk met onze software. Met je eigen account is het mogelijk om zelf inhoud aan je uitzending toe te voegen en/of te verwijderen. Met onze eenvoudige instructie is de simpel te regelen.

Over Addink Media

Een écht Achterhoeks bedrijf, dat is Addink Media. Wij hebben inmiddels jarenlange ervaring in digitale uitingen, zowel op indoor beeldschermen, outdoor LED displays als online. Uw eigen tv-netwerk met eigen inhoud (of inhoud van derden) is met het narrowcastingsysteem van Addink Media snel geregeld. Kijk voor meer info op www.addink-media.nl

--------------------------------------------------->