Goedkoopstehorren.nl

GOEDKOOPSTEHORREN.NL

Online bestellen,

gratis thuisbezorgd!

www.goedkoopstehorren.nl

Kwaliteit en ruime keuze met de laagste prijs garantie!

/files/29984/29983540

Wij leveren maatwerk horren voor ramen en deuren in elk model en tegen de scherpste prijs, zonder bezorgkosten. Onze horren leveren wij met gaas dat muggen, vliegen en andere insecten buiten houdt. De horren worden in onze eigen werkplaats in Lichtenvoorde gemaakt. Ze worden gemaakt van aluminium dus niet van kunststof en zijn voorzien van glasfibergaas.

Goedkoopstehorren.nl levert uitsluitend horren van Nederlandse topkwaliteit met 2 jaar garantie. KLIK HIER voor het aanbod in onze webshop.

Ons aanbod is meestal in iedere RAL kleur te leveren waardoor uw hor goed aansluit bij de kleurstelling van uw interieur en exterieur. Desgewenst laten wij het frame op de juiste kleur spuiten. Door onze kwaliteit én  laagste prijsgarantie bent u ervan verzekerd dat u uw aankoop het beste op deze site van Goedkoopstehorren.nl kunt doen, u bent bij ons aan het juiste adres!

Bekijk onze website (klik hier) om de juiste hor te kiezen die voor uw raam of deur de beste optie is.

 

Wij helpen u uw interieur te beschermen tegen muggen, vliegen en pollen!

Eindelijk is het er dan, het mooie weer. We hebben er zo lang op gewacht. U zit lekker buiten en dan ziet u ze, een groepje jonge muggen dat zigzaggend door de lucht krioelt. En dan daagt het u weer: de zomer betekent ook een maandenlang gevecht tegen muggen en vliegen. Maar dit jaar pakt u het anders aan. Enkele raam- en deuropeningen voorzien van een hor betekent een goed gelucht, fris huis de hele zomer lang, en een goede nachtrust in plaats van het avondlijk gevecht tegen muggen! Bekijk het aanbod in onze webshop.

Bij de aanschaf van horren beslist u om uzelf en uw gezin te beschermen tegen vervelende insecten die de neiging hebben om ons te achtervolgen, vooral tijdens de nacht. Als u meer comfort wilt en er zeker van wilt zijn dat geen van deze ongewenste bezoekers uw slaap verstoren, is het tijd om horren te kopen. Er zijn horren voor ieder type raam of deur. De horren worden voor u op maat gemaakt waarna ze meestal zonder schroeven of boren te plaatsen zijn. Bekijk onze website en laat u informeren over de types en kleuren en hoe u zelf de maten neemt. Heeft u hier vragen over dan kunt u altijd contact met ons op nemen zodat we u kunnen helpen. De horren worden bij u aan huis bezorgd en de montage is heel eenvoudig door u zelf te doen.

 Inmeetinstructiefilm

 

 

 Onze werkplaats

 

 

/files/26210/26209721

 

 

 

 

 

--------------------------------------------------->