Lokaalshop Oost Gelre

Shop lokaal online in één totaalwebshop bij diverse lokale winkels

Lokaalshop Oost Gelre is dé totaalwebshop waarin je online koopt bij lokale winkeliers. Bekijk al het aanbod en shop in 1x bij verschillende lokale winkels.

Ga direct naar de webshop via https://oostgelre.lokaalshop.nl 

 

Lokale totaalwebshop voor Oost Gelre

Één webshop waarbinnen klanten online kunnen shoppen bij verschillende lokale winkeliers, in één aankoop. Een lokale BOL, zoals de initiatiefnemers het vergelijken. Het kan vanaf woensdag 13 mei in de gemeente Oost Gelre. Een groot aantal lokale winkeliers en ondernemers zijn al aangesloten en volop variëteit aan lokale producten te vinden op Lokaalshop.nl.

Al enkele jaren lopen de Achterhoekse initiatiefnemers Twan Derksen (Simplix) en Rutger Addink (Addink Media) met het idee voor een lokale variant op de populaire landelijke webshop BOL.com. Nu, tijdens de coronacrisis werd dit idee, zeker gelet op de verminderde bezoeken aan winkelcentra, ineens weer erg actueel en zijn zij aan de slag gegaan. Met als gevolg een overzichtelijke lokale totaalwebshop Lokaalshop Oost Gelre.

Bezoekers van de webshop kunnen binnen de shop winkelen bij diverse lokale ondernemers en in één keer veilig afrekenen via Ideal. De winkeliers/ondernemers waar de bestelling gedaan wordt, zorgen er vervolgens zelf voor dat de bestelling bij de klant binnen Oost Gelre thuisbezorgd wordt.

“Dat is voor nu nog het geval”, meldt Rutger. Hij vervolgt: “We zijn bezig om ook de bezorgservice volledig te verzorgen, zodat de lokale winkeliers dat niet zelf hoeven te doen.”

Twan en Rutger zijn beiden lokaal betrokken ondernemers. Zij ondersteunen samen meerdere sociaal/maatschappelijke initiatieven in de regio en zijn als sponsor betrokken bij diverse regionale clubs en initiatieven. Ook voor de bezorgservice onderzoeken zij momenteel een maatschappelijk verantwoorde oplossing.

 

Kijk voor meer informatie op de website oostgelre.lokaalshop.nl (zonder www)

Winkeliers die willen deelnemen of meer informatie willen, kunnen per email informatie opvragen via info@lokaalshop.nl

 

Wil jij ook graag een Lokaalshop binnen jouw gemeente? Neem even contact op via info@lokaalshop.nl , dan maken we een afspraak.

 

--------------------------------------------------->