Schildersbedrijf Oonk

Schildersbedrijf Oonk

Uw vakkundige schilder in de Achterhoek!

Kijk direct op:

 www.oonkschilders.nl

of bel ons: 0544-372237

Sieverdingweg 6, 7134 NH Vragender

/files/15483/15482291

SCHILDEREN

Uw woning heeft op een gegeven moment onderhoud nodig. Dat staat buiten kijf. Met veel schildersbedrijven in de markt is het soms lastig kiezen. Het belangrijkste is dat uw huis of pand uiteindelijk goed uit de verf komt. Zo is het belangrijk dat, als u wilt investeren in kwaliteit, u kiest voor een bedrijf met  ”OnderhoudNL Garantie.”  Schildersbedrijf Oonk uit Vragender is AF-erkend en heeft meer dan 55 jaar ervaring met binnen– en buitenschilderwerk in onder andere Lichtenvoorde, Aalten en Winterswijk. Tevens zijn wij VCA-gecertificeerd en aangesloten bij de vakorganisatie.

Als huismerk voeren wij Trimetal. Een betrouwbaar professioneel merk waar al meer dan 30 jaar mee wordt gewerkt. Met de mengmachine van Trimetal zijn alle gewenste kleuren te mengen. Trimetal heeft voor elke ondergrond een oplossing en is daarom ook het ideale product. Uiteraard zijn ook alle andere professionele merken te leveren en verwerken. Dit is mede afhankelijk van uw wensen en in andere gevallen van wat de architect beschrijft in een eventueel bestek. De professionele merken waar we mee werken:
Trimetal
Evert Koning
Sikkens
Sigma
Wijzonol
Veveo

Kijk voor meer info op onze website www.oonkschilders.nl of bel ons op 0544-372237

/files/15483/15482290

GLASZETTEN

Professioneel glaszetten door uw specialist uit Vragender

Wilt u weten welke glassoort past bij uw woning? Of zoekt u een bepaalde glassoort? Of u nu uw glas wilt laten repareren of vervangen, wij zullen u altijd op maat advies geven. Naast onze reparatieservice zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen en vervangen van alle soorten isolerend dubbelglas. Bel 0544 – 372 237. U bent bij ons verzekerd van professionele beglazing. Onze glaszetters zorgen voor een fijne afwerking en een uitstekende service.

Kijk voor meer info op onze website www.oonkschilders.nl of bel ons op 0544-372237

/files/15483/15482289

BEHANGEN

Ook met het behangen staan we graag tot uw beschikking. Er zijn veel soorten behang in alle kleuren en designs. Veelvoorkomende soorten:
Glasvlies
Vinylbehang
Vliesbehang
Papierbehang

Wij zijn in het bezit van een aantal behangboeken maar ook bij onze leveranciers ligt een scala aan behangboeken waaruit u eventueel een keuze kunt maken. We kunnen het bestaande behang voor u verwijderen, de wanden repareren waar nodig en vervolgens de wanden opnieuw behangen en of sausen.

Kijk voor meer info op onze website www.oonkschilders.nl of bel ons op 0544-372237

 

 

Schildersbedrijf Oonk Vragender (Achterhoek)

Sieverdingweg 6, 7141 NH, Vragender.

Telefoon: 0544-372237

Email: info@oonkschilders.nl

 

 

 

--------------------------------------------------->