Gelre Sports

Gelre Sports

De gezelligste familiesportschool van de Achterhoek!

Mercatorstraat 32

7131 PX Lichtenvoorde

0544-375269

info@gelresports.nl

Klik  hier om direct door te gaan naar onze site.

 

De gezelligste sportschool van de Achterhoek, gevestigd in Lichtenvoorde. Bij ons kun je terecht voor individueel trainen, een groot aantal groepslessen, personal training en voedingsprogramma's. 

 Resultaat heb je bij Gelre Sports !!

Graag nodigen we je van harte uit voor een (vrijblijvende) rondleiding bij Gelre Sports .

We laten je tijdens de rondleiding de mogelijkheden van Gelre Sports zien en vertellen je meer over de leuke sfeer bij Gelre Sports . Bovendien willen we graag samen met jou zorgen voor het behalen van jouw sportieve doelstellingen! Dit doen we door middel van begeleiding met onze gespecialiseerde fitness trainers.

Je kunt iedere dag bellen en als je een afspraak maakt via info@gelresports.nl  , onderstaande info aanvraag invult of belt met onze receptie 0544-375269 dan ontvangen wij u met een kopje koffie.

Wil je liever zonder afspraak langs komen, dat kan natuurlijk ook! We zijn elke werkdag bereikbaar en staan u graag te woord. Wil je direct inschrijven/aanmelden? Klik dan hier.

We zien je graag!

Mercatorstraat 32
7131 PX Lichtenvoorde
Tel. 0544-375269
info@gelresports.nl

 

Enkele voorbeelden van mogelijkheden bij Gelre Sports: (Klik hier voor het volledige aanbod)

----------------------------------------------------------------------------------------------

Miha Bodytec Training .

Heb jij ook weinig tijd en heb je een stok achter 

de deur nodig? 
Maak dan nu een afspraak bij een van onze medewerkers en vraag naar de mogelijkheden of klik hier voor meer info.

Een krachtig en atletisch lichaam is niet alleen prettig om naar te kijken, het staat anno nu ook nog eens symbool voor succes. Om zo’n strak en gezond lijf te krijgen, wordt veelal krachttraining en cardio ingezet. Een geweldige manier om snelheid en uithoudingsvermogen te trainen, maar wel een methode die heel wat tijd vraagt. Drie tot vier uur per week doorbrengen in de sportschool is voor lang niet iedereen haalbaar. De één heeft de tijd echt niet, de ander kan de energie niet opbrengen. En bij weer een ander spelen ongemakken als rugklachten een rol bij het niet-sporten.

Interesse? Meld je hier direct aan!

----------

Groepslessen

Bij Gelre Sports kun je terecht voor een zeer groot aantal groepslessen. Altijd begeleid door één van onze trainers (dus géén virtuele trainer!!!). Ondermeer spinning, XCO, steps, dance, kickboksen en meer... Bekijk het volledige aanbod groepstrainingen op: http://www.gelresports.nl/groepslessen/

 

 

 

 

----------

Voedinsadvies

Het BenFit programma geeft je een wekelijks voedingsadvies

inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van BenFit is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. BenFit is geen dieet, bevat geen supplementen of maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het BenFit voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van BenFit: Gezond bewegen en relax.

Meld je hier direct aan>>>

----------

Hierboven zag je enkele voorbeelden van de activiteiten binnen Gelre Sports. Bekijk het volledige aanbod op onze eigen site www.gelresports.nl 

Of kom bij ons langs!

 

 

 

De gezelligste sportschool van de Achterhoek, gevestigd in Lichtenvoorde. Bij ons kun je terecht voor individueel trainen, een groot aantal groepslessen, personal training en voedingsprogramma's. 

 

 /files/26210/26209721

--------------------------------------------------->