Ploegleider

TechmatchMet 1.600 medewerkers en een omzet van 400 miljoen euro behoort Zwanenberg Food Group tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, vleesconserven, snacks, soepen en sauzen. Zwanenberg beschikt over eigen productielocaties in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten

Functiebeschrijving
Jij zal als Ploegleider bij Zwanenberg werkzaam zijn bij onze vlees-, soep- en sausfabriek in Oss, waar hoofdzakelijk producten van Unox worden geproduceerd. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het totaal aantal aan operationele activiteiten binnen het productieproces. Het bewaken van de (voedsel)veiligheid, hygiëne, orde en netheid zijn hierin de belangrijkste factoren. Je geeft leiding aan 20 - 30 (technisch) operators. Je werkt in een 3-ploegendienst en rapporteert aan de Productiemanager.Een greep uit jouw takenpakket:
-Het aansturen, coachen en motiveren van medewerkers, het inwerken en begeleiden van nieuwe collega's en het voeren van beoordelings- en/of voortgangsgesprekken.
-Het beoordelen en bespreken van de productieplanning met operators, waarin jij de werkzaamheden toewijst en verdeelt.
-Het controleren, regelen en bijsturen van het productieproces. Jij fungeert als aanspreekpunt bij calamiteiten binnen de betreffende productieafdeling en schaalt indien nodig tijdig op naar de Productiemanager of Technische Dienst.
-Het initiëren, uitwerken en (mede) invoeren van verbetervoorstellen, waarin je bijvoorbeeld deelneemt aan verschillende (TPM) werkgroepen.

Functie-eisen
Jij bent onze nieuwe enthousiaste, gemotiveerde Ploegleider bij Zwanenberg in Oss, wanneer je beschikt over een MBO+ of HBO opleiding, bij voorkeur richting Technische Bedrijfskunde of Levensmiddelentechnologie. Daarbij heb je 3 tot 5 jaar leidinggevende ervaring opgedaan in een productieomgeving, bij voorkeur in de voedingsmiddelenindustrie. Je bent doortastend en initiatiefrijk en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Jij bent iemand die door samenwerking, coaching en overtuigingskracht medewerkers weet te motiveren en te enthousiasmeren. Termen als TPM/LEAN en OEE zijn jou niet onbekend en door jouw ondernemende en kritische instelling ben je altijd op zoek naar verbetering

Arbeidsvoorwaarden

-Een goed en marktconform salaris, aangevuld met passende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering, tegemoetkoming in ziektekosten en verzekeringen en de mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen.
-Een veelzijdige, zelfstandige functie in een dynamische organisatie met een passie voor food.
-Alle ruimte voor ontwikkeling en persoonlijke groei.
-Het betreft een functie in 3 ploegen. 


Locatie: Oss

Salaris indicatie:

Uur: 40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15706103/techmatch-ploegleider-oss
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Techmatch
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 31-10-2018
  • Plaatsnaam Oss
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 4 x
  • Snelcode info 21570292

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.