Ergé Design regendouche set rond chroom


Als je eenmaal een regendouche gewend bent dan wil je nooit meer anders. Naast de luxe looks die een regendouche set met zich meebrengt zorgt deze regendoucheset ook voor een ongekende wellnesservaring. Onder de douche staan is nog nooit zo fijn geweest. De regendouche geeft een ontspannende en royale straal uit de hoofddouche. Wil je overschakelen naar de handdouche, dan gaat dat heel eenvoudig. Je schakelt makkelijk met een draai aan de knop van de hoofddouche naar de handdouche. Het luxe en strakke design past in elke badkamer thuis!
Zowel de hoogte van de regendouche als die van de handdouche zijn eenvoudig te verstellen. Door het doordachte montage systeem is deze in normale douche situaties vrijwel altijd en eenvoudig te plaatsen.


De hoofddouche is voorzien van anti-kalk rubberen sproeikopjes. De kopjes zijn zeer eenvoudig te onderhouden. Raakt er een kopje verstopt ? Wrijf er dan overheen met je vingers of een wisser en het kalk zal afbreken.
Kenmerken


 ● Inclusief handdouche
 ● Eenvoudig aan te sluiten op de bestaande (of nieuwe) douchekraan
 ● In hoogte verstelbaar
 ● Zeer luxe uitstraling
 ● handdouche heeft 3 functie standen (sproeistanden)
 ● Exclusief douchekraan

Specificaties


 ● Omstelknop voor het schakelen tussen hand- en hoofddouche
 ● Lengte douchestang: 150 cm
 ● Lengte aansluitingsslang water: 75 cm
 ● Hoogte: 80-120 cm
 ● Hoofddouche rond: Ø25 cm
 ● Het waterverbruik hangt af van de waterdruk: ● Kleur: chroom
 ● Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd
Onder de douche staan is nog nooit zo fijn geweest. De regendouche geeft een ontspannende en royale straal uit de hoofddouche. Wil je overschakelen naar de handdouche, dan gaat dat heel eenvoudig. Je schakelt makkelijk met een draai aan de knop van de hoofddouche naar de handdouche. Het luxe en strakke design past in e
+ Onze prijzen zijn meestal meer dan 50% lager dan andere aanbieders.  +Adviseren met betrekking tot de indeling en inrichting van je badkamer.

Bij Retour-goed.nl koop je sanitair met een verhaal. Onze voorraad producten komen namelijk vanuit partijen die wij opkopen. Dit kunnen retourgoederen zijn maar ook showroom producten, over voorraad of uitlopend assortiment.
Kijk gerust rond bij de producten. Heb je vragen of staat het door jou gewenste product er (nog) niet tussen ?  Neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen we je toch een passende aanbieding doen.
 
Retour-goed.nl
Etruskenweg 36 A
5349 AZ Oss
info@retour-goed.nl
0412-786158
KvK nummer: 76429423
BTW nummer: NL148508339B01

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 9110024013533
 ● Levering: Ophalen


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 89
  • Datum plaatsing 25-07-20
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Retour-goed.nl
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-01-2020
  • Plaatsnaam Oss
  • Telefoon 0651492930
  • Bekeken 3 x
  • Snelcode info 23216933
Bezorgservice