Wiesbaden Casma 1-hendel wastafelkraan hoog, zwart / chroom ● Zonder waste


De prachtige Casma XL wastafelkraan van Wiesbaden Sanitair is eenvoudig in zijn gebruik door de eenhendelbediening. Deze kraan zorgt voor een strakke look en feel in de badkamer. Deze hoge wastafelkraan is gemaakt van messing, heeft een zwarte tint en is erg duurzaam door zijn keramisch binnenwerk. Dankzij de grote handgreep is er goede controle over de grootte en temperatuur van de straal. Doordat bij deze wastafelkraan gebruik is gemaakt van een verhoogde body is deze wastafelkraan perfect te combineren met een opzetwastafel van Wiesbaden Sanitair.
De prachtige Casma XL wastafelkraan van Wiesbaden Sanitair is eenvoudig in zijn gebruik door de eenhendelbediening. Deze kraan zorgt voor een strakke look en feel in de badkamer. Deze hoge wastafelkraan is gemaakt van messing, heeft een zwarte tint en is erg duurzaam door zijn keramisch binnenwerk.
+ Onze prijzen zijn meestal meer dan 50% lager dan de laagste online prijs

Retourgoed.nl geeft producten een tweede kans. Bij Retour-goed.nl koop je namelijk producten met een verhaal.

Onze voorraad producten komen vanuit partijen die wij opkopen. Dit kunnen retour-goederen zijn maar ook ex-showroom producten, over voorraad, b-keus of producten uit een uitlopend assortiment. Allemaal producten die normaal niet bij jou als consument terecht zouden komen.

Deze artikelen werden tot onze komst vaak geëxporteerd, bleven tot in den treure in een hoek staan of erger nog…..ze werden uiteindelijk vernietigd. Dat kan in deze tijd natuurlijk niet meer. We moeten met zijn allen goed voor onze planeet zorgen en daar horen initiatieven zoals ons bedrijf bij. Een gedeelte van onze voorraad is dan ook circulair.

Heb je vragen of staat het door jou gewenste product er (nog) niet tussen ? Neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen we je toch een passende aanbieding doen.

Retour-goed.nl
Etruskenweg 36 A
5349 AZ Oss
info@retour-goed.nl
KvK nummer: 76429423

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8718858075065
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Levertijd: 2 dagen
 ● Merk - Algemeen: Wiesbaden
 ● SKU (eigen artikel code): 1175
 ● Gewicht (algemeen): 1,00 gram


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 119
  • Datum plaatsing 13-07-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Retour-goed.nl
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-01-2020
  • Plaatsnaam Oss
  • Telefoon 0651492930
  • Bekeken 2 x
  • Snelcode info 23996313
Bezorgservice