Ergé Design regendouche set met kraan rond mat zwart


Als je eenmaal een regendouche gewend bent dan wil je nooit meer anders. Naast de luxe looks die een regendouche set met zich meebrengt zorgt deze regendoucheset ook voor een ongekende wellnesservaring. Onder de douche staan is nog nooit zo fijn geweest. De regendouche geeft een ontspannende en brede straal uit de hoofddouche. Wil je overschakelen naar de handdouche, dan gaat dat heel eenvoudig. Je schakelt makkelijk met een draai aan de knop van de hoofddouche naar de handdouche. Het luxe en strakke design past in elke badkamer thuis! De thermostatische kraan kan natuurlijk worden begrensd op de gewenste temperatuur. Zeker zo veilig.
De kraan van deze set heeft een hart op hart afstand van 15 cm. Dit is vrijwel altijd de standaard maat waarop de aansluitingen uit elkaar zitten. De set wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen, s-koppelingen en rozetten.

Zowel de hoogte van de regendouche als die van de handdouche zijn eenvoudig te verstellen. Door dit doordachte montage systeem is deze in normale douchesituaties vrijwel altijd, en eenvoudig te plaatsen.
Kenmerken

 ● Inclusief thermostatische douchekraan ● Inclusief handdouche
 ● In hoogte verstelbaar

 ● Zeer luxe uitstraling

Specificaties

 ● Omstelknop voor het schakelen tussen hand- en hoofddouche
 ● Lengte douchestang: 150 cm
 ● Hoogte: 80-120 cm

 ● Hoofddouche rond: Ø25 cm
 ● Het waterverbruik hangt af van de waterdruk ● Kleur: mat zwart
 ● Bevestigingsmateriaal wordt meegeleverd
Onder de douche staan was nog nooit zo fijn. De regendouche geeft een ontspannende en royale straal uit de hoofddouche. Wil je overschakelen naar de handdouche, dan gaat dat heel eenvoudig. Je schakelt makkelijk met een draai aan de knop van de hoofddouche naar de handdouche. Inclusief thermostatische douchekraan.
+ Onze prijzen zijn meestal meer dan 50% lager dan de laagste online prijs

Retourgoed.nl geeft producten een tweede kans. Bij Retour-goed.nl koop je namelijk producten met een verhaal.

Onze voorraad producten komen vanuit partijen die wij opkopen. Dit kunnen retour-goederen zijn maar ook ex-showroom producten, over voorraad, b-keus of producten uit een uitlopend assortiment. Allemaal producten die normaal niet bij jou als consument terecht zouden komen.

Deze artikelen werden tot onze komst vaak geëxporteerd, bleven tot in den treure in een hoek staan of erger nog…..ze werden uiteindelijk vernietigd. Dat kan in deze tijd natuurlijk niet meer. We moeten met zijn allen goed voor onze planeet zorgen en daar horen initiatieven zoals ons bedrijf bij. Een gedeelte van onze voorraad is dan ook circulair.

Heb je vragen of staat het door jou gewenste product er (nog) niet tussen ? Neem dan contact met ons op. Wie weet kunnen we je toch een passende aanbieding doen.

Retour-goed.nl
Etruskenweg 36 A
5349 AZ Oss
info@retour-goed.nl
KvK nummer: 76429423

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 9110024013571
 ● Levering: Ophalen of Verzenden
 ● Levertijd: 2 dagen
 ● Merk - Algemeen: Ergé Design
 ● SKU (eigen artikel code): 1121
 ● Gewicht (algemeen): 1,00 gram


Bekijk de website van de adverteerder

  • Prijs € 189
  • Datum plaatsing 13-07-21
  • Conditie nieuw
  • Adverteerder Retour-goed.nl
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 23-01-2020
  • Plaatsnaam Oss
  • Telefoon 0651492930
  • Bekeken 4 x
  • Snelcode info 23996315
Bezorgservice