Het Medaillon van Thrianta

prijs
€ 10
datum plaatsing
02-04-17
conditie
nieuw
adverteerder
Mariska Buijs
type
aangeboden
adverteert sinds
04-01-2015
plaatsnaam
Oss
telefoon
0652733134
gezien
1 x
snelcode info
4709273

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Vlot geschreven, ook heel toegankelijk voor lezers die normaal niet van fantasy houden! En... van de hand van een echte Osse schrijfster :-)

Recensie Fantasyboeken - Stéphanie de Geus

Mariska Buijs' schrijfstijl is vlot, leest prettig en de dialogen komen natuurlijk over. Het is een boek dat je lekker lui in de zon leest zonder er te veel bij na te denken. Want niet alle epische fantasy hoeft zwaar te zijn.

Recensie MagicTales - Sonja

Direct vanaf de allereerste zin, sterker nog, vanaf de eerste 10 woorden, zit je in het verhaal! En in mijn geval bleef dat tot aan het einde van het boek! Het verhaal is met een behoorlijke snelheid verteld, er gebeurt veel, leuke verhaallijnen die samenkomen, de vele fabelachtige wezens, redelijk eenvoudig en erg prettig leesbaar. Mijn algehele conclusie is dan ook dat ik enorm van het verhaal heb genoten en niet kan wachten totdat een nieuw fantasyboek van Mariska uitkomt! Met andere woorden: een echte aanrader!

Kijk voor meer informatie op de website van de schrijfster.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening