kleine klusjes oss

prijs
n.o.t.k.
datum plaatsing
14-06-17
adverteerder
danielle rietdijk
type
aangeboden
adverteert sinds
20-05-2015
plaatsnaam
Oss
telefoon
0412484580
gezien
34 x
snelcode info
5381208

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

kleine klusjes oss is een initiatief gestart om werkeloze jongeren soms met een beperking in de samenleving een plekje te geven tot er een ander perspectief komt. Bv in de vorm van een andere baan of scholing.
Het is een soort heitje voor een karweitje maar dan voor meer volwassen klusjes .De klussen zijn heel divers ,eigenlijk wat iemand aan een vriend of anderen in zijn of haar netwerk zouden vragen.


het idee is dat jongeren die bezig blijven zich weer mee voelen tellen en gemotiveerd blijven om bezig te zijn. Daarbij helpen ze daarmee anderen wat ze ook een goed gevoel geeft,Hiervoor krijgen ze een kleine onkostenvergoeding.


Mijn rol is bemiddelen maar verdien hier zelf niks mee, dit is mijn aandeel in de maatschappij
Ik heb goede contacten met vele jongeren in Oss en ik wil dat beeld veranderen van dat jongeren niet willen ,want ik weet beter, waardering en beloning is wat ze willen en vaak niet krijgen.


Ik wil dat ze iedereen tot dienst kunnen zijn ,maar onze richtgroep voor hulp zal vooral ouderen zijn .Deze mensen hebben vaak extra hulp nodig met allerlei dingen rond en in huis maar door alle hoge zorgkosten is dat vrijwel onbetaalbaar geworden. Voor een kleine vergoeding komen deze jongeren die dingen doen.


Graag zouden wij onze diensten willen aanbieden ,we zijn een startende non-profit organisatie
met een maatschappelijk oogpunt .We willen graag voor onze wijk wat kunnen betekenen de meeste van deze jongeren wonen ook in Oss of zijn hier opgegroeid.

Deel deze advertentie met:
|