Informatie en nieuws van alle dag op één pagina

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
31-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
K de Fauw
type
aangeboden
adverteert sinds
06-07-2011
plaatsnaam
Sliedrecht
telefoon
n.v.t.
gezien
1 x
snelcode info
809898

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Via BestePaginas.nl heeft u in één handomdraai beschikking tot belangrijke en relevante informatie van alle dag. Elke dag op elk moment kunt u even snel informatie opvragen over de files wanneer u de weg op moet en kunt u meteen even kijken of het weer meezit. En natuurlijk mag u ook het laatste nieuws niet missen. Dit alles op één pagina. En er is natuurlijk nog veel meer belangrijke informatie en zijn er belangrijke websites die via BestePaginas.nl snel toegankelijk zijn (zie het vervolg).

Informatie in één overzicht
Op de homepage vindt u in één overzicht informatie over het weer, nieuws, files en de beurs. Als u deze pagina constant open laat staan (bijvoorbeeld beneden in de statusbalk), dan kunt u met één klik de actuele informatie opvragen. Via de snelbuttons bovenin gaat u meteen naar uitgebreide informatie over het weer, nieuws, files en de beurs. Met de subbuttons onder de snelbuttons heeft u snel toegang tot de regenradar, kranten, teletekst, telefoongids en de tv-gids.

Deel deze advertentie met:
|