Begeleider D (MBO 4) Moeilijk Verstaanbaar Gedrag

Ipse de Bruggen

Oog hebben voor de verschillende zorg- en begeleidingsvragen van de cliënten. En het bieden van structuur, duidelijkheid en ook warmte en rust; dat is wat je onder andere doet als begeleider D op MBO niveau 4.

Wie zijn wij
Binnen Voorstraat 5-7 wonen 11 mannen en 1 vrouw. Het is een groep met sociaal/emotionele kwetsbare cliënten en probleemgedrag. Met enige hulp kunnen de cliënten zichzelf verzorgen. Onze cliënten hebben structuur nodig. Duidelijkheid, herkenbaarheid en voorspelbaarheid in het dagprogramma geeft hen houvast. Ze maken allen gebruik van dagbesteding afgestemd op hun individuele behoefte. Binnen de groep wordt er gestreefd naar een positieve groepssfeer waarbij er rekening gehouden wordt met de individuele wensen van de cliënt.

Voor meer informatie over de locatie klik hier.

Jouw baan
Je biedt zorg en stevige begeleiding en je coördineert de zorg voor een aantal cliënten.
-Je creëert een prettige sfeer in de leefomgeving.
-Je werkt op beide groepen.
-Je draagt actief bij aan de individuele en groepsactiviteitenJouw profiel
Je hebt een relevante, afgeronde opleiding op minimaal niveau 4, zoals PBGZ of SPW. Bij voorkeur heb je ervaring met de doelgroep.
-Enthousiast, flexibel en creatief.
-Zelfstandig werken, maar ook samenwerken.
-Werken volgens het manifest.
-Collegiaal en inzet tonen.
-BHV en de Pat training (Preventie- en Agressiehanteringstraining) gevolgd of de bereidheid deze te behalen.Wat wij bieden
Het betreft een functie van minimaal 20 uur en maximaal 32 uur per week. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 40; een brutosalaris tussen € 1.898,00 en € 2.807,00 op basis van een 36-urige werkweek.

Je kunt gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor de aanschaf van een mobiele telefoon, fiets, fitnessabonnement, computer, laptop of tablet. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en onregelmatigheidstoeslag voor de uren die onder deze regeling vallen. Ook heb je naast onze ruime verlofregeling de mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Informatie
Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties, een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie kun je contact opnemen met Wouter van der Boon (begeleider D), tel: 088- 9671472.


Locatie: Nootdorp

Salaris indicatie: 2500-3500

Uur: 32-40

URL: https://www.jobbird.com/nl/vacature/15705831/ipse-de-bruggen-begeleider-d-mbo-4-moeilijk-verstaanbaar-gedrag-nootdorp
  • Prijs n.v.t.
  • Datum plaatsing 08-01-19
  • Conditie gebruikt
  • Adverteerder Ipse de Bruggen
  • Type aangeboden
  • Adverteert sinds 06-05-2017
  • Plaatsnaam Pijnacker-Nootdorp
  • Telefoon n.v.t.
  • Gezien 3 x
  • Snelcode info 21570510

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder mailen via de button ‘Stuur een e-mail’.