red sea root therm 400 (bodemverwarming)

prijs
€ 60,96
datum plaatsing
28-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
denny notmeijer
type
aangeboden
adverteert sinds
09-11-2011
plaatsnaam
Purmerend
telefoon
0262030006
gezien
10 x
snelcode info
2480124

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Red Sea bodemverwarming 40 Watt voor aquaria tot 400 liter.

Aquariumplanten vertonen een gezonde groei als ze voorzien worden van "warme voeten" gelijk aan de condities welke ze hebben in hun natuurlijke omgeving. Door een temperatuur verschil tussen het bodemsubstraat (voedingsbodem/zand) en het water (watercirculatie), kunnen ongewenste bijproducten ontstaan.

Reguliere aquariumverwarming houdt het water boven het substraat stabiel, echter de temperatuur van het substraat en de plantenwortels hebben altijd een lagere temperatuur. Bodemverwarming is daarom de logische oplossing om een positief temperatuurverschil te creëren, wat de groei en vitaliteit van planten ten goede komt.

Complete aquariumverwarming (water en substraat) is het best te bereiken door de combinatie van een standaard aquarium thermostaat/verwarmer voor het water en de Red Sea RootTherm, een lage voltage en betaalbaar bodemverwarming systeem.
De warmte die door de Red Sea RootTherm wordt geproduceerd resulteert in een rustige watercirculatie en daardoor een optimale wortelgroei. Een gezonde oplossing voor een succesvol beplant aquarium.
http://www.aquariumonderdelen.nl/aquarium-verwarming/red-sea-root-therm-400-bodemverwarming

Deel deze advertentie met:
|
gewoon beestachtig goed