ezel wandelen / ezeltochten / ezelinnenmelkzeep / dagje uit

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
18-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
de Jonge
type
aangeboden
adverteert sinds
12-12-2012
plaatsnaam
Olst
telefoon
31570546104
gezien
2 x
snelcode info
2032393

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bij stichting de Grote ezel vind je een groot aanbod aan ezelactiviteiten, zoals ezelwandelingen, ezeltochten, duurzaam hoefbekappen, ezelinnenmelkerij, verkoop eigen ezelinnenmelkzeep, etc.
Deze activiteiten organiseren wij t.b.v. onze opvang ezels.
Wij nodigen je graag uit op onze bijzondere ezelhouderij (Boxbergerweg 49, Olst) om eens kennis te maken met dit bijzondere trouwe dier.
Voor iedereen hebben wij wel een leuk aanbod of maken wij een leuk programma, b.v.: familiedagen, gezinsuitjes, bedrijfsuitjes, e.d. Op zaterdag en zondag hebben wij open erf. Voor reserveringen en/of meer info kunt u ons gerust bellen.
Wij kunnen voor onderweg een (streek)picknick verzorgen en voor kinderen een knapzak, die de ezel dan draagt op een authentieke ezeljuk met leren tassen.
Ga eens op pad met één van onze grote soort ezels (Pyrenee ezel / Provence ezel) en steun hiermee automatisch onze opvang ezels.

Enkele voorbeelden van tochten:
halve of hele dagtocht
backpacktocht
tocht naar een pipowagen
landgoederentocht
soeptochten
team/bedrijfsuitjes
familie-uitje
Pieterpad tocht
zandlopertocht
diverse meerdaagse tochten

Op onze ezelhouderij melken wij ezelinnen, van deze melk maken wij ezelinnenmelkzeep en deze is exclusief voor Nederland alleen bij ons te koop.
Voor meer informatie kunt u bellen met 0570-546104.

Deel deze advertentie met:
|