Aangeboden Pensionstalling no nonsense

prijs
€ 165
datum plaatsing
05-04-17
adverteerder
Teus
type
aangeboden
adverteert sinds
15-07-2015
plaatsnaam
Raalte
telefoon
06-29774267
gezien
9 x
snelcode info
5653636

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Ruimte voor u paard op een no nonsense stal waar veel kan en mag en alles bespreekbaar is.
Wij zijn een stal in processing, hierdoor is de stallingprijs scherp en daarvan kunt u profiteren. Op ons weiland bleek erg veel water te blijven staan en daarom is er nu een afwaterings sloot langs gegraven en een pad van klinkers neer gelegd zodat dit probleem als goed is opgelost.
Onze rijbak is ruim en zodoende gebruikten wij deze ook voor het longeren van de paarden, dit blijkt niet naar wens te werken en daarom komt er binnenkort een longeerbak naast te liggen. Natuurlijk is de rijbak al verlicht en zal de longeerbak dit ook worden.
Verder zijn onze stallen ruim en wordt het terrein goed bijgehouden. De paarden staan bij ons zoveel mogelijk buiten indien anders gewenst kan dit natuurlijk ook. De paarden krijgen bij ons twee maal daags hooi en wij geven het voer wat u ons aanreikt op de tijdstippen die u wenst, meestal twee maal daags wordt er door andere gedaan. De stallen worden iedere dag door ons gemest en goed bijgehouden. Water voor de paarden is er in het weiland altijd beschikbaar en in de stal natuurlijk ook. Mocht u een zadelkast hebben dan kan deze bij ons staan op een geringe afstand van uw paard.
Ook nieuw is dat wij in het weiland een schuilstal in combinatie met een soort paddock en aangrenzend een weiland aan het maken zijn voor een kudde paarden die gezamenlijk buiten kan blijven.
Voor dit alles zorgen Malika en Teus, vader en dochter. Beide al erg lang bezig met paarden en weten samen het een en ander dat zij graag met u willen delen, dus hulp is altijd aanwezig en te vragen. Ook kan er voor beginners les geregeld worden door een van ons, voor gevorderden hebben wij een instructeur van buiten af die alle niveaus les kan geven.
Al met al maak gewoon een afspraak en kom vrijblijvend kijken en praten, wij zullen u verwelkomen en een uitgebreide rondleiding geven. Tot gauw hopen wij
Groetjes Malika en Teus
Teus mob: 06-29774267
Malika mob: 06-39824631
e-mail: staltjistij@gmail.com

Deel deze advertentie met:
|