Drumles Arnhem

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
01-06-17
conditie
nieuw
adverteerder
Xander van Veelen
type
aangeboden
adverteert sinds
11-07-2013
plaatsnaam
Renkum
telefoon
0619189616
gezien
1 x
snelcode info
6272470

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Drumles voor kinderen. jeugdigen en volwassenen. De prive lessen vinden op informele wijze plaats bij de leerling thuis of in drumstudio 'Only Drumming'.
Lesduur en frequentie van de lessen zijn nader te bepalen. Na het leggen van een solide basis kunnen de lessen naar eigen wens worden ingevuld.
Je kiest je eigen richting; Pop, Rock, Jazz, Latin of andere stijlen. Ook bepaal je zelf in hoeverre je het 'lezen van noten' je eigen wilt maken.
Het lesmateriaal bestaat uit een basis van leren drummen op gehoor, techniek, ritmes in alle stijlen, oefenen van fills en breaks, duetten drummen, de 'feel' waarin gespeeld wordt, varieren en improviseren en meespelen op muziek. De aanvullingen worden afgestemd op de vorderingen van jou als drummer en waar jouw voorkeur naar uit gaat.
Ik wil je graag voorbereiden op het spelen in bands, musicals of andere groepen waar jij je in thuis voelt. Ik vertel je er graag meer over. Voor een gratis proefles,
waarin je kunt ervaren hoe het voelt om les te krijgen en achter een drumstel te zitten en of er een klik is, mail of bel voor meer informatie of om een afspraak te maken.
Mail Xander of bel: 06-19189616

Deel deze advertentie met:
|