smart cover voor de ipad

prijs
€ 39
datum plaatsing
20-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Jan-Willem Slotboom
type
aangeboden
adverteert sinds
15-08-2010
plaatsnaam
Renkum
telefoon
0620170738
gezien
1 x
snelcode info
835106

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

iPad Smart Cover. De goede ideeën stapelen zich op.

De Smart Cover en iPad 2 zijn voor elkaar gemaakt. Letterlijk. Door de ingebouwde magneten wordt de Smart Cover naar de iPad getrokken, zodat hij er perfect omheen past. De hoes beschermt het apparaat niet alleen, maar haalt het ook uit de sluimerstand en zorgt dat je je iPad rechtop kan zetten. Dat is meer dan slim. Dat is geniaal.

FaceTime- en videostandaard

Met iPad op de standaard kun je handenvrij videobellen of video kijken. Je zet je iPad gewoon tegen de Smart Cover aan en hij blijft stevig rechtop staan.

Toetsenbordpositie

Je kunt van de Smart Cover een perfecte toetsenbordstandaard maken. Door het magnetisch scharnier wordt iPad op zijn plaats gehouden, zodat je snel en comfortabel kunt typen.Grote aantrekkingskracht

De Smart Cover en iPad zijn voor elkaar gemaakt, dat zie je direct. We hebben iPad zo ontworpen dat de Smart Cover er perfect bij past en omgekeerd. Om te beginnen zijn in het frame van iPad magneten ingebouwd. Deze passen perfect op het scharnier van de Smart Cover. Aan de andere kant bevinden zich ook magneten in de Smart Cover, waardoor alles goed op zijn plaats blijft. Slim maar eenvoudig. Stevig en toch gemakkelijk te verwijderen. De Smart Cover en iPad passen zo goed bij elkaar dat je ze als vanzelf als één geheel gaat zien.
Een los-vast-relatie

Alleen de Smart Cover kan iPad speciale dingen laten doen. Als je de Smart Cover sluit, wordt automatisch de sluimerstand actief. Open je de Smart Cover, dan wordt iPad meteen ingeschakeld, zonder dat je een knop hoeft aan te raken. De Smart Cover beschermt je iPad niet alleen, maar houdt hem ook startklaar.Een los-vast-relatie

Alleen de Smart Cover kan iPad speciale dingen laten doen. Als je de Smart Cover sluit, wordt automatisch de sluimerstand actief. Open je de Smart Cover, dan wordt iPad meteen ingeschakeld, zonder dat je een knop hoeft aan te raken. De Smart Cover beschermt je iPad niet alleen, maar houdt hem ook startklaar.

Een slimme hoes in frisse kleuren

Je iPad heeft al je materiaal al. Nu moet hij nog je eigen stijl krijgen. Je kunt kiezen uit tien frisse kleuren, waaronder vijf uitvoeringen van luxe anilineleer.2 Welke kleur je ook kiest, de Smart Cover blijft precies op zijn plaats als je je iPad in je tas stopt, op tafel neerlegt of onder je arm meeneemt. De voering van microvezel zorgt er bovendien voor dat vlekjes of vingerafdrukken onderweg worden weggeveegd, zodat je iPad weer mooi schoon is.

Betaal bij ons veilig met Ideal, paypal, bankoverschrijving of betaal op Rekening! 

www.mp4-store.nl

Deel deze advertentie met:
|