Vloerbedekking

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
23-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
bos
type
aangeboden
adverteert sinds
05-11-2008
plaatsnaam
Velp
telefoon
026-3649910
gezien
1 x
snelcode info
348119

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

De keuze voor welke soort vloer u kiest, is heel persoonlijk. Kiest u voor zachte vloerbedekking omdat u graag met blote voeten wegzakt in het tapijt dat zo natuurlijk aanvoelt, of liever een harde vloer of vinyl omdat u absoluut allergisch bent voor stof. Ook de plaats waar u woont, kan mede bepalend zijn voor uw keuze. In appartementencomplexen kunnen strenge regels gelden ten aanzien van geluidsisolatie die met een harde vloerbedekking vrijwel niet realiseerbaar zijn. Bos Interieur is adviseur voor compleet woongenot en houdt rekening met uw persoonlijke wensen.

Bij vloerbedekking maken wij onderscheid in harde en zachte vloerbedekking.

Zachte vloerbedekking

Met zachte vloerbedekking bedoelen we in de eerste plaats tapijt waarin de keuze enorm is. Verschillende materialen, de wijze waarop de pool is gevormd, kamerbreed of juist een op maat gesneden stuk tapijt dat is gefestoneerd en juist daardoor zorgt voor extra warmte: zowel letterlijk als figuurlijk, bijvoorbeeld in een zithoek of eethoek.

Bij natuurlijke materialen kennen we naast wol ook geitenhaar en katoen. Bij synthetische vloerbedekking maken we onderscheid tussen polypropuleen en polyamide. Overigens zijn vrijwel alle synthetische materialen behandeld om ze vuilafstotend te maken. Zachte vloerbedekking kunnen we overal in het huis tegenkomen: in de woonkamer, op de bovenverdieping maar ook op de trap.

Tapijt zorgt tevens voor een isolerende bijdrage van de vloer en levert dus energiebesparing op.

Harde vloerbedekking

Een belangrijk kenmerk van een harde vloer is de gladde bovenkant en als logisch gevolg hiervan, de eenvoudige wijze waarop je dit soort vloeren kunt reinigen. Verschillende harde vloeren zijn vinyl, laminaat het snel populair wordende Mtroflor, een PVC vloer met een zeer natuurlijke look.Ondervloeren

Bij een goed advies hoort ook de ondervloer aan bod te komen. Behalve dat een goede ondervloer de levensduur van de vloerbedekking verlengt, heeft de ondervloer ook een isolerende werking tegen vocht, temperatuur en geluid. Een ander aspect is het herstellend vermogen van de vloerbedekking. De puntbelasting van de stoelpoten worden opgevangen door een zachte ondervloer, waardoor de vloerbedekking wordt gespaard. Anderzijds kan een harde ondervloer zorgen voor een betere loop als het van belang is dat de woning ook met een rolstoel of rollator berijdbaar moet zijn.

De ondervloer maakt het ook mogelijk om kabels en snoeren onzichtbaar weg te werken.

Bij harde ondervloeren, die direct worden verlijmd op de kale vloer, zorgen wij altijd dat deze vloer volledig is geëgaliseerd zodat de vloerbedekking naderhand geen bobbels of kuilen te zien geeft.Service

Bos Interieur heeft eigen mensen die de vloerbedekking vakkundig leggen. We voeren de oude vloerbedekking af en als de meubels in de ruimtes staan waar nieuwe vloerbedekking moeten komen, dan zorgen wij ervoor dat die niet in de weg staan en naderhand weer op de juiste plek terecht komen. En als de vloer in de was gezet moet worden, zorgen wij voor een duurzame beschermingslaag.

Om uw vloerbedekking in optimale conditie te houden hebben wij een keur aan reinigingsmiddelen en desgewenst een tapijtreiniger voor het grote werk.

Deel deze advertentie met:
|