Jouw ontwerp laten maken??? Jaimie Jewels

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
04-04-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Jaimie van de Moosdijk
type
aangeboden
adverteert sinds
13-04-2010
plaatsnaam
Velp
telefoon
0267024291
gezien
1 x
snelcode info
502160

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Hallo iedereen,

Ik ben bezig met mijn laatste gedeelte van mijn studie voor sieraden maken en ga nu langzaam mijn eigen webwinkel opstarten. Mijn hele idee van mijn winkel is, dat alles uniek is en blijft. Ik maak ontwerpen van de klant zelf of ik ga samen met de klant brainstormen om tot een mooi, uniek en persoonlijk sieraad te komen.

Voor mijn portfolio kan je even mailen en dan stuur ik die door, zodat u in ieder geval een idee heeft van wat ik maak. Heeft u een idee voor een sieraad maar u kan he tniet vinden in de winkels? Teken of schrijf het zo goed mogelijk op, stuur het door en ik maak er een werkbaar ontwerp van.

Mijn prijzen zijn heel verschillend. Zoals u ziet op foto1, daar werk ik met dure parels en swarovski kristallen dus deze ketting is duurder dan de parelketting op foto 3. Mijn prijzen zitten nu nog tussen de 7,50 en 35,- Het kan zijn dat een eigen ontwerp veel duurder uitvalt als u bijv goud wilt met kristallen.

Bent u geïnteresseerd of heeft u een idee of wilt u gewoon even zien wat er tot nu toe gemaakt is? Mail of bel dan.

Op kantoor uren ben ik bereikbaar op 0651764488 en van 17:00 uur tot 21:30 uur ben ik bereikbaar op 026-7024291

Hopelijk hoor ik snel van u!

Met vriendelijke groet,

Jaimie van de Moosdijk, Jaimie Jewels

De 2 items zijn al verkocht. De parel ketting met grote parels worden wel meerdere keren gemaakt. Heeft u daar interesse in? laat het weten

Deel deze advertentie met:
|
Gratis adverteren!