Botenolie 10W30 10W40 15W40 TCW3 80W90 en ATF2D

prijs
€ 4
datum plaatsing
30-05-17
conditie
nieuw
adverteerder
Steven Scholten
type
aangeboden
adverteert sinds
20-11-2013
plaatsnaam
Rheden
telefoon
06-51541927
gezien
1 x
snelcode info
7001792

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Hierbij bieden wij aan, dit Nederlandse top product voor de watersport.
•*WAAROM DUUR BETALEN!
•GOEDKOOPSTE VAN NEDERLAND
•TOP Kwaliteit!
•Uit voorraad leverbaar


Vroaam Outboard 10W30 en Vrooam 10W40
Hoogwaardige 4-takt motorolie voor hoogtoerige en zwaarbelaste buitenboordmotoren. Het product is gebaseerd op hoogwaardigebasisolieen gecombineerd met speciale additieven. De hoge HTHS viscositit zorgt voor een goede smeerfilm bij hoge temperaturen en absorbeert brandstofverdunning veroorzaakt tijdens lange periode van stationair draaien. Uitstekend (zoutwater) anticorrosie eigenschappen om corrosie te voorkomen.

Vrooam Inboard 15W40
Is een brandstof besparende motorolie voor 4-takt binnenboordmotoren die de motor beschermt tegen corrosie als gevolg van vocht en zout, neutraliseert zure verbrandingsresten uit brandstof en voorkomt emulsie met water. Dit product is geschikt voor zowel benzine- als dieselmotoren zowel zonder als met turbo, onder alle bedrijfsomstandigheden in alle seizoenen

Vrooam 2T Outboard TCW3
2-takt motorolie geschikt voor alle 2-takt buitenboordmotoren en gebaseerd op zorgvuldig gekozen hoogwaardige basisolieeen en asloze 2-takt additieven. Het product is geschikt voor gebruik in olie-injectiesystemen en premix, met een mengverhouding zoals gespecificeerd door de fabrikant.

Vrooam Marine Gear Lube 80W90
Minerale transmissieolie voor mechanische overbrengingen, product is gebaseerd op hoogwaardige basisolieen en additieveninclusief speciale "Extreme-Pressure" additieven wat beschermt tegen metaal op metaalcontact.

Vrooam Marine ATF II D
Hoogwaardige, automatische transmissieolie en is te geruiken voor automatische versnellingsbakken, stuurbekrachtingen, koppelvormers en andere toepassingen waarvoor constructeurs een type ATF Dextron II-D olie voorschrijven.

Voor alle soorten geldt: €5,- per liter, vanaf 5 liter voor €4,= per liter

Vrooam Marine Non-Toxic Antifreeze

Is een gebruiksklare drinkwater antivries op basis van monopropyleenglycol, water en corrosie-inhibitoren en is niet giftig en biedt bescherming tegen bevriezing van het drikswater tot -45 graden, watertank, toilet en afvoer tijdens de winteropslag. Het beschermt metalen als staal, koper, messing aluminium, soldeersel tegen corrosie, alsmede tegen scheurvorming als gevolg van kou.
5 liter voor €10,=

Mail voor info naar: allyoucanbuy@live.nl

Verzendkosten 0-10 kg €7,50
Verzendkosten 10-30 kg €13,50

BIJ GROTERE AFNAME EXTRA KORTING!

Allyoucanbuy
Dorpsstraat 1a
6991HD Rheden (bij Arnhem)
Ook via onze site te bestellen allyoucanbuy

Deel deze advertentie met:
|
Voor zeerobben en landlubbers