Cursus Babymassage

prijs
€ 17,50
datum plaatsing
29-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
m.van beuzekom
type
aangeboden
adverteert sinds
04-04-2013
plaatsnaam
Ridderkerk
telefoon
n.v.t.
gezien
6 x
snelcode info
2334371

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Babymassage in Ridderkerk, Zwijndrecht, Barendrecht, Rotterdam en omstreken

"Een liefdevolle aanraking door een vertrouwd persoon"

Vanaf zes weken kan er een begin gemaakt worden met babymassage. Voordelen zijn:

Kindjes worden rustiger en slapen vaak beter.
Het gevoel van veiligheid en geborgenheid wordt versterkt.
Massage heeft een ontspannende werking bij darmkrampjes en bij het overstrekken van uw kindje.
Daarbij is massage een prettige manier om bewust en met aandacht contact te maken met uw kindje.
Het is gewoon leuk om in een vertrouwde omgeving contact te leggen met uw kind.
Daarom leer ik u graag hoe u uw kindje het beste kan masseren en kijken wij samen wat het prettigst is voor u en uw kindje.

Er is voldoende ruimte om ervaringen met andere ouders uit te wisselen, maar ook de volgende onderwerpen kunnen besproken worden: baden in de tummytub, voeding, draagtechnieken en rollend (roterend) aan en uitkleden kunnen besproken worden.

Daarnaast krijgt u een hand-out mee waarin u het geleerde kunt nalezen zodat u thuis verder aan de slag kunt gaan met babymassage.

Kosten
De lessen zijn los te volgen, maar aangeraden wordt om alledrie de lessen te volgen, omdat u steeds een stapje verder gaat met het masseren van u kindje. De drie lessen kosten in totaal € 50,--. De kosten van één losse les bedragen € 17,50. Graag het bedrag bij het begin van de les(sen) contant betalen. Sommige zorgverzekeraars vergoeden babymassage. U dient dit zelf na te vragen bij u zorgverzekeraar.

De lessen beginnen om 10.00 uur en duren ongeveer anderhalf uur.
De lessen zijn inclusief koffie/thee en gebruik van olie. Desgewenst kunt u olie bij mij kopen om in de thuissituatie te gebruiken.
Als u het leuk vindt om met een groepje vriendinnen bij u thuis les te krijgen, dan kan dat ook. Neem via info@babymassageridderkerk.nl contact met mij op om in overleg een datum af te spreken.

Privéles
Ook is het mogelijk om bij u thuis babymassagetechnieken aan te leren. Dit kan op een tijd die voor jullie het beste uitkomt. De massage wordt dan aangepast aan de behoefte van u en van uw kindje. Het voordeel is dat u de deur niet uit hoeft en dat uw kindje in zijn eigen vertrouwde omgeving kan blijven. Kosten: € 35,- per les. Er worden reiskosten berekend buiten Ridderkerk. Neem via info@babymassageridderkerk.nl contact met mij op om in overleg een datum af te spreken.

Meenemen
Handig om mee te nemen naar de les: een grote handdoek waar u zelf op kunt gaan zitten, verschoning voor u kindje en eventueel voeding.

Cadeautip
Ik heb ook cadeaubonnen om te geven aan bijvoorbeeld collega’s, dochters en vriendinnen. U kunt ervoor kiezen om een of meerdere cursuslessen te geven, maar het is ook mogelijk om de baby door mij te laten masseren. De cadeaubonnen worden feestelijk ingepakt! Ook leuk om een cadeaubon babymassage te geven aan vaders, opa’s of oma’s! Neem even contact met mij op: info@babymassageridderkerk.nl om een en ander af te spreken.

Vader
Speciaal voor vaders (en andere belangstellenden) die niet op een doordeweekse dag kunnen, wordt er regelmatig op zaterdagochtend een cursus babymassage georganiseerd. Informeer via info@babymassageridderkerk.nl naar de mogelijkheden!

Aanmelden
U kunt u aanmelden voor de cursus babymassage via info@babymassageridderkerk.nl. De lessen worden in principe op iedere vrijdagochtend gegeven. Vermeld u bij het aanmelden even de datum waarop u de voorkeur heeft om de cursus te gaan starten. In onderling overleg zullen wij dan kijken wat de mogelijkheden zijn. Andere dagen om de cursus te volgen zijn in overleg ook mogelijk. Van harte welkom!

Deel deze advertentie met:
|