Pixma mp170

prijs
t.e.a.b.
datum plaatsing
20-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
K van Engen
type
aangeboden
adverteert sinds
16-05-2008
plaatsnaam
Wierden
telefoon
0546-576383
gezien
2 x
snelcode info
118669

Prijs te hoog? Doe een bod

LET OP! Na verzending ontvang je een e-mail waarmee je de bieding dient te activeren.

Omschrijving

Producten > Inkjet Multifunctionals > PIXMA MP170


PIXMA MP170

Deze betaalbare multifunctional combineert het rechtstreeks printen met fotolabkwaliteit vanaf camera's en geheugenkaarten met het scannen en kopiëren in kleur. Het foto-indexblad staat garant voor het gemakkelijk selecteren en printen van uw foto's.


Kenmerken

Fotokwaliteit: resolutie max. 4800*x1200 dpi
Fotolabkwaliteit 10x15 cm foto’s zonder witrand binnen ca. 55 sec.*
ChromaLife100 systeem voor schitterende prints met een lange levensduur
Direct printen van foto’s vanaf PictBridge compatibele camera’s en geheugenkaarten*
Foto-indexblad
1200x2400 dpi scanner


Compacte en stijlvolle All-in-One fotoprinterPrinten van foto’s met een hoge kwaliteit
Produceer dankzij Canons FINE cartridges met slechts 2 picoliter inktdruppels een printresolutie van 4800* x 1200 dpi, zodat al uw fotoprints natuurgetrouwe kleuren en scherpe details laten zien.

Snel printen van foto’s en kopiëren

Print in de Standaard mode een 10 x 15 cm foto met fotolabkwaliteit zonder witrand binnen ca. 55 seconden*. Produceer snel prints zonder witrand, van het kleine creditcard formaat tot maximaal A4. Of gebruik de PIXMA MP170 als standalone copier met een kopieersnelheid tot 22 kopieën per minuut in zwart-wit en max. 17 kopieën per minuut in kleur.

Duurzame prints

Canons ChromaLife100 systeem bestaande uit printkop, volgens nieuwe formule samengestelde inkten en origineel Canon fotopapier legt uw herinneringen schitterend vast op fraaie prints die lang mee gaan**.

Direct printen vanaf uw camera en geheugenkaart

Print uw foto’s rechtstreeks vanaf één van de PictBridge compatibele camera’s en camcorders. Of gebruik de geheugenkaartlezer voor het rechtstreeks printen van foto’s vanaf een geheugenkaart. Selecteer uw foto’s en printformaten via het bedieningspaneel, zonder dat hiervoor een PC nodig is.

Praktisch foto-indexblad

Print een foto-indexblad met miniaturen van al uw foto’s op een geheugenkaart. Selecteer de foto’s, het printformaat en het aantal gewenste kopieën eenvoudig met een pen. Scan het blad en de PIXMA MP170 zal de foto’s vervolgens automatisch printen.

Scannen met hoge kwaliteit

Voor scherpe en heldere scans heeft de ingebouwde scanner een resolutie van 1200 x 2400 dpi. Een USB 2.0 Hi-Speed interface versnelt de gegevensoverdracht naar uw PC.

Gebruiksvriendelijke software

Haal met de gebruiksvriendelijke software meer uit uw multifunctional. Verbeter de kwaliteit van uw fotoprints. Stroomlijn het printen van internetpagina’s. Geniet van een volledige creatieve vrijheid.

* Raadpleeg de technische gegevens
** Zie ChromaLife 100

Product specificaties

Drivers & software

Inks, papers & accessories
Canon inkt & papier
Canon papers
Printcapaciteit

Deel deze advertentie met:
|