Sluban Bouwstenen, Race mee met de Formule 3. AANBIEDING!

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
25-05-17
conditie
gebruikt
adverteerder
L. van der Kam
type
aangeboden
adverteert sinds
07-09-2011
plaatsnaam
Rijswijk (ZH)
telefoon
0703198905
gezien
13 x
snelcode info
1605668

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Het is Formule 3 tijd! Speelvoordelig raced mee en geeft bij een bestelling vanaf € 30,- aan Sluban Bouwstenen een Crazy Racer kado,in het blauw of groen. Jongens dromen over racen en wij helpen jongensdromen uit doen komen! Dit weekend vindt de belangrijkste Formule-3 race plaats. Een beroemde wedstrijd, die voor veel coureurs de opstap is naar Formule 1. Er is voor uw kind bijvoorbeeld een pitbox waar echt aan de auto’s gesleuteld kan worden, een pitstop met racewagen, een Formule 1 kampioen racewagen en een echte Sluban Streetracer.
Het is zomer en tijd voor concerten. Droomt uw dochter om later popster te worden? Sluban Bouwstenen heeft in het thema Girl’s Dream een concertpodium. Uw dochter kan wegdromen bij het bouwen en zich laten horen tijdens een talentenshow.
Aan de kleinsten is ook gedacht. Wat is er leuker dan een pretpark in de zomer? Speelvoordelig heeft zowel een groot als klein pretpark met Big Blocks voor kinderen vanaf 3 jaar. Sluban Bouwstenen staan voor grote pret, ze zijn leerzaam en goed te combineren met andere merken bouwstenen. Sluban Bouwstenen zijn vriendelijk voor uw portemonnee.

Deel deze advertentie met:
|
Vrijmarkt