Weg van de Steenen Trappen

prijs
€ 17,90
datum plaatsing
07-03-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Carmen Cremers
type
aangeboden
adverteert sinds
29-01-2012
plaatsnaam
Vlodrop-Station
telefoon
0475 536 547
gezien
3 x
snelcode info
1270271

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

1 November jl. verscheen de herziene druk van de historische Roman ‘’ Weg van de Steenen Trappen’’ Dit boek bevat alle nieuw verkregen informatie na het uitkomen van het eerste boek in januari 2012. Tevens bevat deze tweede druk een totaal vernieuwde lay-out inclusief nostalgische foto’s van Montfort, Ohé en Laak en Priston te Engeland.
Weg van de Steenen Trappen vertelt het levensverhaal van Maria. Om onverklaarbare reden komt ze in de Tweede Wereldoorlog als tweejarig meisje terecht in weeshuis ‘’De Steenen trappen” te Roermond. Ze wordt geadopteerd en woont jarenlang bij haar stiefouders te Ohè & Laak. Als ze op zeer jonge leeftijd zwanger raakt overwint de schaamte bij haar stiefouders en komt ze er helemaal alleen voor te staan. Maria begint aan de lange zoektocht naar haar biologische ouders. Deze zoektocht brengt haar naar plekken die ze zelf nooit had verwacht. Het duurt echter tot Maria’s zevenenzestigste levensjaar om achter de hele waarheid te komen. Een waarheid die zorgvuldig voor haar lag bewaard in brieven op een zolder in Engeland. Carmen neemt de lezer bij de hand tijdens deze speurtocht, waardoor je meewandelt door het naoorlogse Roermond, Montfort ,Ohè & Laak en Belfeld. Een hartverwarmend Sinterklaas of Kerstcadeau. Het boek kost € 17,90 en is te koop bij boekhandel Plantage & boekhandel Boom te Roermond , boekhandel de Kempenaer te Maasbracht voor andere verkoopadressen www.carmencremers.nl of ccwriter1962@gmail.com

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening