Woonhuis met praktijk

prijs
€ 329.000
datum plaatsing
21-05-17
adverteerder
Ter Meer
type
aangeboden
adverteert sinds
11-04-2011
plaatsnaam
Roermond
telefoon
0475-328881
gezien
2 x
snelcode info
754424
Financieren?
Verzekeren?

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Ruime en lichte vrijstaande woning in kindvriendelijke woonwijk, Hoogvonderen.

De woning heeft een vloeroppervlak van ruim 220m 2, gelegen op een perceel van 750m3. Het huis is energiezuinig; goed geïsoleerd, speciale preventie – en isolerende beglazing, is voorzien van een zonnecollector die het verwarmde water doorstuurt naar de warmwaterboiler. Het huis is voorzien van hete-lucht verwarming waarmee het huis in slechts enkele minuten op de gewenste temperatuur wordt gebracht. Tevens is de overloop/hobby uitgerust met airconditioning.

In de tuin bevinden zich een houten chalet en een fietsenschuur. Het chalet is momenteel in gebruik als therapie/speelruimte voor kinderen. De centrale ruimte van het chalet ademt een prettige sfeer door de houten wanden en het vele licht. Er is een toilet aanwezig en een kleine ontvangsthal. Het chalet is uitgerust met airco/verwarmingseenheid. De oprit voor de garage biedt plaats aan 4 auto’s, waarmee de woning voldoet aan het bestemmingsplan voor een praktijkruimte.

Voor meer info bel
M3 Makelaars (ERA)
0475-330051

Deel deze advertentie met:
|