Boek: Kay Hooper: 'Amanda'

prijs
€ 3
datum plaatsing
13-07-17
conditie
gebruikt
adverteerder
Ek
type
aangeboden
adverteert sinds
01-12-2007
plaatsnaam
Prinsenland
telefoon
n.v.t.
gezien
13 x
snelcode info
1257581

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

'Amanda' is een onweerstaanbare combinatie van spanning, drama en romantiek!

De onbekende bezoekster is niet de eerste die beweert dat ze Amanda is. Toch is miljonair Jesse Daulton er deze keer van overtuigd dat de mooie zelfbewuste vrouw werkelijk zijn verloren gewaande kleindochter is.
Twintig jaar geleden verdween de kleine Amanda stilletjes in het holst van de nacht. Samen met haar moeder verliet zij het landgoed van de Daultons zonder een spoor achter te laten. Sindsdien heeft niemand meer iets van haar gehoord.
Nu keert een jonge vrouw terug naar Glory om haar plaats in de familie op te eisen. Maar Jesse is de enige die gelooft dat zij de waarheid spreekt. De overige Daultons beschouwen de ongewenste gast als een bedriegster die slechts uit is op het immense Daulton-fortuin.
Voordat de mysterieuze vrouw echter kan bewijzen dat ze Amanda is, wordt er een aanslag op haar leven gepleegd. Vanaf dat moment durft ze nog slechts één persoon te vertrouwen. De ondoorgrondelijke advocaat Walker McLellan is de enige die kan weten wie zij werkelijk is. Maar durft ze hem de waarheid te vertellen.........?

Dit boek doet mee in mijn boekenaanbieding!"

Bij afname van 10 boeken van €3 zijn ze €1.50/stuk, 5 voor €10 of 20 voor €20.
Voor een overzicht van deze boeken, zie mijn overige advertenties.
Ophalen in Rotterdam Prinsenland of verzendkosten koper.

Deel deze advertentie met:
|
de beste slechtweervoorziening