Boxspring Magic

prijs
€ 699
datum plaatsing
17-10-12
conditie
nieuw
adverteerder
Ron's Slaapparadijs
type
aangeboden
adverteert sinds
17-10-2012
plaatsnaam
110-Morgen
telefoon
0653575888
gezien
42 x
snelcode info
1878478

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Boxen
De boxen zijn ongeveerd en voorzien van een circa 5 centimeter dikke comfortpolyether afdekking, geplaatst op een frame opgebouwd uit massief naaldhout. Ze hebben een hoogte van circa 22 cm en zijn afgewerkt in een uiterst luxe meubelstof. De spiegel is gemaakt van een speciaal anti allergisch / anti huisstofmijt dubbeldoek.
Hoofdbord
Het rechthoekige hoofbord wordt eveneens bekleed in dezelfde stof als de boxen en heeft een stijlvolle, solide uitstraling.
Matras
De combinatie wordt geleverd met twee luxe bonell binnenveringsmatrassen voorzien van 5-slags geharde veren met zandloper vorm. Het geheel wordt tweezijdig afgedekt met SG30 comfortschuim. De spiegel is, evenals de boxen, voorzien van anti allergisch / anti huisstofmijt dubbeldoek. De omranding van het matras wordt uitgevoerd in de gekozen meubelstof. De hoes van het matras is afneembaar door middel van een driezijdige ritssluiting.
Topdekmatras
Voor extra comfort en verhoging van de al zeer luxe uitstraling, wordt een SG30 topdekmatras meegeleverd met een dikte van circa 8 cm. De omranding wordt van dezelfde meubelstof voorzien als de boxen, hoofdbord en matras. Het topdekmatras bestaat uit een geheel.
Poten
Het geheel staat op 12 ronde poten. ?

[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|