Boxspring Ambiance Hoofdbord/Voetbord Pocketmatras

prijs
€ 1.319
datum plaatsing
17-10-12
conditie
nieuw
adverteerder
Ron's Slaapparadijs
type
aangeboden
adverteert sinds
17-10-2012
plaatsnaam
110-Morgen
telefoon
0653575888
gezien
77 x
snelcode info
1878479

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Boxen De boxen zijn voorzien van een bonell binnenveringsinterieur, geplaatst op een frame opgebouwd uit massief naaldhout. Ze hebben een dikte van 22 cm en zijn afgewerkt in een uiterst luxe meubelstof. De spiegel is gemaakt van een speciaal anti allergisch / anti huisstofmijt dubbeldoek.
Hoofdbord Het rechthoekige hoofbord wordt eveneens bekleed in dezelfde stof als de boxen. Het hoofdbord heeft een dikte van 10 cm en hoogte 100 cm. Het geeft de combinatie een stijlvolle uitstraling.

Voetbord Het meegeleverde voetbord maakt het geheel af als slaapsysteem zijnde. Het wordt in dezelfde meubelstof bekleed en heeft een dikte van 10 cm en hoogte 65 cm.?

Matras De combinatie wordt geleverd met twee luxe pocketveringsmatrassen voorzien van individueel in zakjes verpakte, tonvormige veren met een dichtheid van 265 ?f 600 veren per m2. Het geheel wordt tweezijdig afgedekt met SG30 comfortschuim. De spiegel is, evenals de boxen, voorzien van anti allergisch / anti huisstofmijt dubbeldoek. De omranding van het matras wordt uitgevoerd in de gekozen meubelstof. De hoes van het matras is afneembaar door middel van een driezijdige ritssluiting.

Topdekmatras Voor extra comfort en verhoging van de al zeer luxe uitstraling, wordt een topdekmatras meegeleverd met een dikte van 8 cm. U heeft hierbij de keuze uit SG 50 Nasa traagschuim of HR 45 koudschuim. De omranding wordt van dezelfde meubelstof voorzien als de boxen, hoofdbord en matras. Het topdekmatras bestaat uit een geheel.?

Poten Het geheel staat op 12 fraai uitgevoerde ronde poten met een afmeting van 12x6 cm. Deze zijn verkrijgbaar in drie kleuren.? ?


[ geplaatst via AdvertentiePlanet.nl ]

Deel deze advertentie met:
|