Jr. Accountmanager Werving en Selectie regio Sliedrecht

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
10-06-13
adverteerder
Reccen
type
aangeboden
adverteert sinds
29-06-2013
plaatsnaam
110-Morgen
telefoon
n.v.t.
gezien
44 x
snelcode info
2505271

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het genereren van New Business bij bedrijven waarvoor onze abonnementen en jaarabonnement de beste optie is. Let wel, beter voor de klanten en dan ook uiteindelijk beter voor de samenwerking en ons. Dit geeft een diepere dimensie aan het relatiebeheer/management van jouw klanten. Je bent de 'manager' van het gehele werving en voorselectie proces van jouw klanten van alle vacatures. Dit start bij het optimaliseren van vacatureteksten en het geven van advies over eventueel in te zetten optionele werving en selectiemiddelen tot en met de voorselectie en het adviseren van jouw klanten.

Je staat er uiteraard niet alleen voor en is het werkproces effici?nt ingericht, waaronder een unieke database Recruitment Force waarin jij de voorselectie verwerkt en klanten kunnen meekijken en alle data opvragen.

De functie is afwisselend en uitdagend. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het gehele proces. En belangrijk, jij bepaalt voor een groot deel het succes van de werving en selectie procedures en bepaal jij of deze functie jou geeft wat nodig is om jezelf te ontwikkelen en plezier te hebben in jouw werk.
Opties:
- Functiegroep: financieel/economisch

Adverteerder: Reccen
Tel nr: (+31) 0184-425141
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0500355

Deel deze advertentie met:
|