Senior Medewerker Marketing regio Amsterdam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
26-06-13
adverteerder
Reccen
type
aangeboden
adverteert sinds
29-06-2013
plaatsnaam
110-Morgen
telefoon
n.v.t.
gezien
15 x
snelcode info
2542011

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
PC Hooft, verzekeraar en verzorger van uitvaarten, is een onderneming met een rijke traditie en ervaring in de gehele keten van de uitvaartbranche. Tot haar activiteiten behoren de financi?le dienstverlening (verzekeren/sparen), de uitvaartverzorging en de exploitatie van uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen. Online dienstverlening is voor PC Hooft een strategisch speerpunt. Dit zet zich door in de communicatie over onze dienstverlening op internet en in de social media. Wij bezien dit in het perspectief dat iedereen het boeken van een vakantie of zakenreis via internet heel gewoon vindt. Wij maken dat, uniek in de wereld, mogelijk voor het regelen van de laatste reis. PC Hooft is met en voorloper op het gebied van het regelen van uitvaarten op internet.?

Om de ontwikkeling en de groei van onze (online) dienstverlening verder door te pakken, zoeken wij voor de afdeling Marketing en Communicatie een enthousiasmerende en inspirerende collega die een aanvoerdersrol zal vervullen. Een Marketeer die innovatie en conceptontwikkeling waarmaakt en daadwerkelijk implementeert.Functieomschrijving
Binnen PC Hooft Groep . functioneert de afdeling Marketing & Communicatie. De afdeling is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe diensten en producten en de implementatie daarvan met product- en procesbeschrijving te begeleiden. De afdeling bestaat uit een (senior-)Medewerker Marketing, twee Internetmanagers en wordt aangestuurd door het Hoofd Marketing en Communicatie. Daarnaast wordt er intensief samengewerkt met een extern communicatiebureau.

Als (senior-)Medewerker Marketing ben je verantwoordelijk voor de volgende werkzaamheden:

Ontwikkeling en implementatie van nieuwe diensten en producten:?
. Ontwikkeling en implementatie van nieuwe diensten (concepten) en producten?
. Ontwikkeling van nieuwe markten, niches, landelijk, maar ook in het buitenland

Onderzoek en analyse:
. Klanttevredenheidsonderzoek
. Marktonderzoek, consumentenbehoeftenonderzoek, klantenpanelonderzoek, waardering nieuwe diensten en producten

Communicatie:
. Tekstbijdragen leveren voor (digitale) nieuwsbrief, voor intranet, de PC Hooft internetsites en het bijbehorende CMS content beheer?
. Voorbereidende werkzaamheden voor huisstijl drukwerk
. Interne co?rdinatie en communicatie . opvolging marketingacties

Woordvoering:
. Optreden als woordvoerder voor de media
. Ondersteunende werkzaamheden van de afdeling, organiseren van promotieactiviteiten en evenementen

Opties:
- Functiegroep: marketing/pr/reclame

Adverteerder: Reccen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0508942

Deel deze advertentie met:
|