Electrical Engineer (Research en Development) regio Schied…

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Reccen
type
aangeboden
adverteert sinds
29-06-2013
plaatsnaam
110-Morgen
telefoon
n.v.t.
gezien
27 x
snelcode info
2551792

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Orga trekt wereldwijd de aandacht! Trek jij ?nze aandacht?

Al meer dan 35 jaar trekt Orga wereldwijd de aandacht! Met betrouwbare bebakeningsystemen voor onder andere olie- en gasplatformen en windturbines. En met betrouwbare adviezen voor explosie-veilige oplossingen.

Onze open en informele cultuur en nuchtere aanpak zorgen al jaren voor een steeds groeiende klantenkring. Uiteraard is de inzet van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers daarbij onmisbaar!Functieomschrijving
Bij Orga is de Electrical Engineer de persoon die verantwoording aflegt aan de Sr. Electrical Engineer. Hierbij werk je . aan projecten voor de Orga bebakeningsystemen. Deze systemen bestaan . uit speciale lantaarn besturingen voor windturbines en offshore platforms, gevoed door zonnepanelen en andere energie-opwekkers en worden ge?nstalleerd in gebieden waar een explosieve atmosfeer kan heersen.?

Als Electrical Engineer zul je onder andere verantwoordelijk zijn voor de volgende werkzaamheden:
o Het begeleiden van de overgang van Orcad Capture en Orcad Layout naar Orcad Capture CIS en Orcad PCB Editor (Allegro)?
o Ondersteunen van de Sr. Electrical Engineer . het regelen van onderdelen voor lopende projecten.
o Onderhouden van het CAD systeem en de daarbij behorende bibliotheken.
o Uitvoeren van specifieke administratieve taken voor de electronics discipline.
o Voor bestaande ontwerpen, waarin componenten voorkomen die niet langer te verkrijgen zijn, alternatieven zoeken en ter goedkeuring aanbieden aan de Sr. Electrical Engineer.
o In opdracht van de Sr. Electrical Engineer bepaalde test middelen bouwen, zodat nieuwe ontwerpen op de juiste manier in productie getest kunnen worden.

Opties:
- Functiegroep: techniek

Adverteerder: Reccen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509249

Deel deze advertentie met:
|