Document Controller regio Schiedam

prijs
n.v.t.
datum plaatsing
29-06-13
adverteerder
Reccen
type
aangeboden
adverteert sinds
29-06-2013
plaatsnaam
110-Morgen
telefoon
n.v.t.
gezien
29 x
snelcode info
2551793

Deze adverteerder wenst geen zichtbare biedingen te ontvangen. Je kunt de adverteerder bellen of mailen via de button 'Stuur een bericht naar de adverteerder'.

Omschrijving

Bedrijfsomschrijving
Orga trekt wereldwijd de aandacht! Trek jij ?nze aandacht?

Al meer dan 35 jaar trekt Orga wereldwijd de aandacht! Met betrouwbare bebakeningsystemen voor onder andere olie- en gasplatformen en windturbines. En met betrouwbare adviezen voor explosie-veilige oplossingen.

Onze open en informele cultuur en nuchtere aanpak zorgen al jaren voor een steeds groeiende klantenkring. Uiteraard is de inzet van gemotiveerde en enthousiaste medewerkers daarbij onmisbaar!Functieomschrijving
Ben jij assertief en zet je altijd de puntjes op de i? Voor de afdeling Orga Offshore zijn wij op zoek naar een Document Controller. In deze functie zorg jij dat de documentatiestroom tussen Orga en haar klanten goed verloopt voor de verschillende projecten. Dit is een voortdurende wisselwerking tussen jou, de klant en het engineeringsteam.?

Als Document Controller zul je onder andere verantwoordelijk zijn voor de volgende werkzaamheden:

. Het opzetten en waarborgen van de planning per project om documentatie op tijd en met de juiste kwaliteit af te leveren en retour te krijgen, hiervoor heb je per mail en telefonisch overleg met klanten en de engineers van Orga
. Het opstellen van de relevante documenten in overleg met de Technical Engineer
. Het organiseren en bijwonen van Factory Acceptance Tests met de klant

Opties:
- Functiegroep: administratief/secretarieel

Adverteerder: Reccen
Website: http://link.advertentieplanet.nl/ko/0509250

Deel deze advertentie met:
|